SIGVE ELIASSEN – “ÅRETS UNGE LEDER I REISEBRANSJEN”

Kjøkkensjef på Scandic Nidelven, Sigve Eliassen, ble kåret til “Årets Unge Leder i Reisebransjen” på HSMAI og samarbeidspartnernes prisfest på Scandic Fornebu onsdag kveld.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å motta prisen som årets unge leder i konkurranse med så mange dyktige kandidater. Jeg har alltid vært opptatt av å utfordre meg selv og stadig fornye meg innenfor mitt felt, og denne anerkjennelsen er til stor inspirasjon for veien videre. Jeg er heldig som får lov til å jobbe sammen med et fantastisk team på Scandic Nidelven. Det er ikke mulig å være en god leder uten gode kolleger, sier Sigve Eliassen.

Sjef for Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, mener prisen til Eliassen var svært fortjent.

– Sigve har vist en eksepsjonell evne til å lede sitt team på Scandic Nidelven og levere fantastiske resultater gjennom flere år under mottoet «litt bedre hver dag». Han har tross sin unge alder, tatt stafettpinnen på Scandic Nidelven videre med høye ambisjoner, og forvaltet arven fra Rica Nidelven på en fantastisk måte, sier Steen-Mevold.

Gjenerobret frokosttronen
Scandic Nidelven ble i fjor kåret til Norges beste hotellfrokost i det uoffisielle NM i frokost, Twinings Best Breakfast. Etter at Scandic Nidelven hadde vunnet kåringen 10 år på rad, ble det en skuffende tredjeplass i 2016. Da brettet Sigve og teamet opp ermene. Etter et år med hardt arbeid på kjøkkenet og stort pågangsmot, lyktes de med å gjenerobre frokosttronen.

– Sigve har et sterkt engasjement for lokale råvarer, egenprodusert mat og god service, som har vært helt avgjørende for hotellets seier. Han er en sentral nøkkelperson når det kommer til Scandic Nidelvens unike posisjon, som i dag er kjent langt utenfor Norges grenser for sin frokost. Sammen med et hardtarbeidende team, har Sigve satt Nidelven på matkaret. Det er ingen tvil om at Sigve brenner for reiselivs- og hotellbransjen. Han er et ungt ledertalent med en lys fremtid, sier hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal.

Foto: Camilla Bergan

About hkp