SMAK 2017 FULLBOOKET

SMAK 2017 er nå fullbooket. – Vi har rundt 400 registrerte utstillere, med underutstillere. På grunn av den store pågangen har vi nå opprettet venteliste, forteller Torill Engelberg, prosjektleder for SMAK 2017. SMAK 2017 arrangeres på Norges Varemesse, Lillestrøm i dagene 7.- 10. februar.

SMAK samler hele bransjen fra lokalprodusert til verdenskjente merkevareleverandører. SMAK 2017 viser frem det neste, til beslutningstagere innen hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, bakeri og konditori. Dette er arenaen for å møte både eksisterende og nye forretningsforbindelser og holde deg oppdatert på de nyeste trendene i markedet.

SMAK 2017 ønsker å belyse aktuelle temaer i bransjen og har satt sammen et fyldig seminarprogram med foredragsholdere fra inn- og utland. I tillegg til inspirerende suksesshistorier, er digitalisering, innovasjon og bærekraft, matomsorg og trender noe av det som står på menyen.   Hele uken konkurreres det i mange grener, på høyt nivå, både i nordisk og norske mesterskap. Det skal settes opp et stort mesterkjøkken, i tillegg til flere andre konkurransearenaer.

På SMAK 2017 finner du relevante utstillere innen de fem temaområdene; Mat & drikke, Maskiner & utstyr, IT & teknologi, Interiør & Design og Øl, vin & brennevin.

Utstillerne er leverandører, produsenter, grossister, agenter og distributører av mat og drikke, utstyr og interiør til proff-markedet.

Over halvparten av de besøkende på SMAK kommer erfaringsmessig fra hotell, restaurant, kafe og catering.

About hkp