SØRLANDSPERLE BLIR RICA PARTNER-HOTELL

Farsund Resort, et nytt kurs-, konferanse- og feriesenter med høy standard beliggende i Bjørnevåg, like ved Farsund og Lyngdal, er blitt et Rica Partner-hotell.
­Kommersiell direktør i Rica Hotels, Pål Semb-Johansson, er begeistret over det nye partnerskapet:
– Farsund Resort passer godt inn i vår profil med å tilby overnatting av høy kvalitet til ferie-, konferanse- og forretningsreisende. Med moderne leiligheter og feriehus med smarte løsninger og en fantastisk beliggenhet ved sjøen, vil Farsund Resort dessuten komplementere vår hotellportefølje på en flott måte, slår Semb-Johansson fast.

Farsund Resort er bygget som en sørlandsby med preg av en gammel uthavn. Rett utenfor leilighetene og feriehusene ligger idylliske omgivelser med flotte brygger, strender og den vakre Farsund-skjærgården. Sørlandsk identitet er viktig for Farsund Resort – en identitet som skal videreføres også med kjedesamarbeidet.

Rica Hotels er kjent som «Det Gode Vertskapet», noe direktør ved Farsund Resort, Geir Erik Tønnessen, umiddelbart kjenner seg igjen i. Han mener de to nye samarbeidspartnerne har helt sammenfallende interesser og filosofi med tanke på gjestens opplevelse og kvalitet. Gjester skal oppleve noe unikt og alltid være i fokus.
– Vi har ønsket å samarbeide med Rica Hotels fordi det er en aktiv, moderne og fremoverlent hotellkjede, sier resortdirektøren.

Eier og styreleder i Farsund Resort AS, Ole Gunnar Selvaag, gleder seg også til at resorten blir en del av en av Norges ledende hotellkjeder.

– At Rica Hotels inngår dette samarbeidet med oss ser vi på som en bekreftelse på at det produktet vi leverer idag er av den standard og kvalitet som er nødvendig for å få mange flere til å besøke Farsund Resort og Lister-regionen, sier Selvaag.

 

About hkp