STERK VEKST FOR BILUTLEIE

nett-hertz-a5f1accc-b80b-4a11-ac6b-537469ccb2a8Hertz kan se tilbake på en svært god sommer og høst, med august som den aller beste måneden. Veksten kom både blant norske og utenlandske turister. Økt tilgjengelighet skal sikre videre vekst for selskapet.

Den største veksten kom på flyplassene. Økningen i antall utleide dager var på 20 prosent samlet for perioden juni til og med september. Aller størst var veksten i august, med 23 prosent. Økningen blant norske kunder var moderat, mens økning fra europeiske turister var på hele 37 prosent. Hertz har aldri opplevd en bedre periode.

– Dette har vært en fantastisk sommer og tidlig høst, med solid vekst i alle segmenter og i alle deler av landet. Vi har over tid utviklet et konsept som verdsettes både av forretnings- og turistmarkedet og det blir vi belønnet for nå. Selv om 2015 var et toppår, ble 2016 enda bedre, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz i Norge.

– I august hadde vi 30 prosent omsetningsøkning på Bergen og 17 prosent på Stavanger og Trondheim, i tillegg til vekst i Tromsø, på Evenes og på Gardermoen.

Det er ingen tvil om at vi også nyter godt av at mange utlendinger har besøkt Norge i sommer. Samtidig har vi en større vekst enn turistøkningen skulle tilsi, så vi tar markedsandeler, sier Trygve Simonsen.

About hkp