STOR FEIRING AV SCANDICS LEDERTALENTER

NETT Scandic ledertalenter 160608_Scandic Diploma_44A5557Nylig var det duket for storstilt feiring av Scandics ledertalenter fra hele Norden. Hele 8 nordmenn mottok diplomer fra Scandics konsernsjef Frank Fiskers, for sin innsats i det prestisjefylte talentprogrammet.

Gjennom et år har et 20-talls medarbeidere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland vært gjennom talentprogrammet Talent@Scandic, som fokuserer på forretningsutvikling og ledelse. Programmet, som har eksistert i seks år, har vært med å utvikle flere av Scandics nåværende ledere.

– Å få delta i talentprogrammet har vært utrolig givende. Jeg har lært mye om meg selv og fått mange viktige verktøy for min fremtidig karriere. I tillegg har jeg fått et stort nettverk og ikke minst gode venner, sier Lene Mjeldheim (28), fra Bergen.

Under diplomutdelingen presenterte deltagerne sine prosjektarbeid. Alle prosjektene hadde en tydelig kobling til Scandics virksomhet og styrker. Elin Ekrol, HR-direktør i Scandic Norge, var imponert over deltagernes innsats.

– Det har vært utrolig inspirerende å følge disse dyktige kollegene mine gjennom året. Prosjektene deres er ikke annet enn imponerende. Jeg gleder meg veldig til å følge dem videre i deres karriere i Scandic, sier Ekrol.

Scandics interne akademi, Scandic Business School, har tilbudt kompetanseutvikling til flere tusen medarbeidere siden opprettelsen i 1995. Et av programmene er Talent@Scandic, som ble opprettet for seks år siden, med formål å identifisere og utvikle høyt presterende medarbeidere til å bli fremtidige hotelldirektører, eller til andre lederstillinger i konsernet.

About hkp