STOR TAPASKONKURRANSE FOR FØRSTE GANG I OSLO

San Leandro Tapas, en referanse innen spansk gastronomi i Norge, inviterer unge norske kokker fra restaurant- og cateringbransjen, til å delta i den første tapaskonkurransen i Oslo 6.april.  Målet  er å forene det beste av spansk og norsk kultur ved å skape smakfulle og innovative tapas.

Juryen vil bestå av prominente mateksperter fra Spania og Norge, samt Den spanske ambassade i Oslo. Vinneren kan blant annet glede seg til å gjeste en av de beste restaurantene i Spania, med fly- og hotellutgifter dekket, samt pengepremie til 1000 euros.

– Vi håper at mange kokker tar utfordringen og melder seg på konkurransen, som er en flott anledning til å promotere moderne, spansk gastronomi og norske kokker, sier Olivia Barthel fra Restau-concept.

Restau-Concept, et selskap fra Córdoba i Andalusia, står bak San Leandro Tapas-restauranter som tilbyr autentiske  tapas laget av spanske kokker. Restau-Concept eier og drifter tre restauranter i Oslo (Majorstuen, Vika, Grünerløkka) og i Stockholm, i tillegg til cateringaktivitet.

Etter at finalistene er blitt forhåndsplukket, vil konkurransen finne sted onsdag 6. april 2011 fra kl 10 til kl 17 på San Leandro Tapasrestaurant på Majorstuen i Oslo.

Arrangementet er sponset av Tourspain  www.spain.info/no og  ICEX (The Spanish Institute of Foreign trade, wines & foods from Spain)  www.icex.es.

Interesserte bes sende søknad snarest og innen 13. mars. http://www.sanleandrotapas.com/tapascontest.html

About hkp