STOR VEKST I APARTMENTS-MARKEDET

6-saga-suite-terrasse-kil-1465_Det er stor vekst i kategorien leilighetshoteller i Oslo og flere andre norske byer. Saga Hotels har også et tilbud i dette markedet, Saga Apartments, med 50 leiligheter i Holmboes gate, 200 meter fra selve hotellet. Hele bygget er nylig konvertert til apartments og for noen uker siden ble ombyggingen avsluttet med ferdigstillelse av et nytt konferanse- og eventlokale, kombinert med suite, over 200 kvadratmeter i toppetasjen. – Her er det mulighet for å holde f.eks. konferanse, middag med egen kokk,  bryllup,  VIP-opplegg, styremøte, eller bare en romantisk weekend, sier Christian Fredrik Sandberg, adm. dir. i Saga Hotels.

Herfra er det unik utsikt utover Oslo, det er to store balkonger, moderne AV-utstyr og et avansert musikkanlegg. Støyisolasjonen så god at naboene ikke forstyrres, selv om man arrangerer party med egen DJ. Det er to kjøkkenavdelinger og mulighet for avskjerming av deler av suiten, som også inneholder to soverom med egne bad. Her er det muligheter for middager med egen kokk og opp mot 40 gjester, eller møte med samme antall deltagere.

Eventsuiten ligger i åttende etasje, i etasjene under er det 50 leiligheter og fellesområder, som nylig har gjennomgått en total ombygging og renovering.

– Det er stor etterspørsel etter leiligheter, vi har svært mange konsulenter o.l som er engasjert i oppdrag over noen måneder, ambassadepersonell benytter oss også. Mange leier for noen dager, eller en uke, men vi har også bookinger på over ett år. Det er mest forretningsrelatert trafikk, men også stor etterspørsel i ferie-/fritidsmarkedet, sier Sandberg.

Norges første poshtel

Oslo har nå også fått sitt første poshtel, som er en del av Saga Hotel Oslo Central (tidligere Oslo Vandrerhjem Central). Hotellet og poshtellet er de nyeste medlemmene i Saga Hotels-familien. Et poshtel er et oppgradert hostell, et sted hvor man kan forvente litt mer og høyere standard enn hos tradisjonelle hosteller. I poshtellet reklameres det med at man kan bo lekkert, trendy, moderne og billig. Her er det dobbeltrom og forskjellige typer flersengsrom, med eller uten eget bad. I hotelldelen er Standard dobbeltrom på 10 kvadratmeter, Superior dobbeltrom er på 13 kvm og Familierommene er på 20 kvm. Saga Hotel Oslo Central og Saga Poshtel Oslo ligger i Kongens gate 7, midt i sentrum.

Bilde:

Flott utsikt over Oslo fra balkongene i den nye toppetasjen på Saga Apartments.

Les hele artikkelen i HRR nr.6

About hkp