STUDENTER BLIR VIRTUELLE HOTELLDIREKTØRER

NETT d2o pmi-monitorsMange unge bransjefolk bruker mange år på å opparbeide seg bransjeerfaring som vil forberede dem på en dag å bli direktører på egne hoteller, restauranter eller i cruisebransjen. Men nå har Rosen College of Hospitality Management ved University of Central Florida, tatt ibruk ny teknologi, for å gi starthjelp til studenter som sikter seg inn på en karriere i toppledelsen.

Performance Management Intelligence (PMI) er et dataprogram utviklet av det norske, globale hospitalityteknologi-selskapet d2o, som gir studentene mulighet til å operere som virtuelle administrerende direktører på virkelige hoteller.

Studentene mottar data i sanntid fra hotellet. De bruker disse dataene til å lede sine egne virtuelle hoteller, inkludert budsjettering, omsetningsestimering, bemanning og vaktlister, matinnkjøp, beleggsstatistikk, etc.

– Dette er det nærmeste vi kommer virkeligheten. Denne avanserte teknologien vil gi studentene mulighet til å prøve teorier for å løse de samme problemene som general managers møter hver dag, sier Dr. Abraham Pizam, dekan ved UCF’s Rosen College of Hospitality Management.  – Våre studenter oppnår ledererfaring på en morsom, innovativ og engasjerende måte. Resultatet er at de blir bedre hotell GMs og mer attraktive i arbeidsmarkedet, sier Pizam.

Colleget har valgt ut 20 studenter blant søkerne som ønsket å delta i programmet, det startet 18.mars. Den virtuelle hotelldirektøren som gjør det best i konkurransen med de andre, får en tur til Norge for å besøke det virkelige hotellet, samt en tur til d2o’s hovedkvarter. I tillegg vil alle deltagerne få et sertifikat i Dynamic Performance Management Excellence.

– Vi valgte UCF’s Rosen College til dette pilotprosjektet i USA fordi de allerede har hatt suksess med å blande teoretiske prinsipper og real-world applikasjoner, sier Kjell Gangdal, opplæringsdirektør i d2o.

 

About hkp