SUKSESSRESTAURANT FRA STAVANGER ÅPNER I BERGEN

5 Suksessrestaurant åpner i Bergen26 North Restaurant & Social Club ble en umiddelbar suksess da den åpnet i Stavanger tidligere i år. Nå introduseres dette konseptet også på Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

– 26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Vi gleder oss til å gi bergenserne en ny, spennende møteplass, hvor gjestene kan ha forretningsmiddager, romantiske kvelder og minneverdige arrangementer i en avslappet og inspirerende atmosfære, sier hotelldirektør Nina Askvik ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen.

Milla Boutique har redesignet restauranten og baren, som nå har fått nytt design, freshe møbler og spennende meny med norske spesialiteter.

26 North Restaurant & Social Club er et nytt konsept, som først ble introdusert i Stavanger tidlig i 2016. Restauranten har mottatt strålende anmeldelser og i løpet av få måneder har gjestene rangert restauranten som nummer 1 på TripAdvisor i Stavanger. Kjøkkensjefen hos 26 North i Stavanger mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær blant hotellets gjester og fastboende i Stavanger.

– Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning, som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat, har vist seg å være et vinnerkonsept, forteller kjøkkensjef Kristoffer Ingemansson (bildet) hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger.

På menyen står blant annet retter som ”en bøtte med håndplukkede skjell” og ”shots fra kysten”. Ingrediensene er hentet fra de norske fjorder, gårder og skoger. Hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen skal de hente det beste fra menyen som serveres i Stavanger og også legge til endel retter skreddersydd for Bergen.

– Vi kommer til å beholde suksesser som ”Brett fra fjordene”, med norsk tapas og varierte småretter. I tillegg kommer vi til å sette sammen en meny med det absolutt beste som de norske fjorder, gårder og skoger har å by på, slik at våre gjester får matopplevelser helt utover det vanlige, forteller hotelldirektør Nina Askvik.

About hkp