THON HOTEL EUROPA ÅPNET ETTER TOTALRENOVERING

– Både frokostsal og restaurant/cafe, samt lobby og resepsjon har fått helt ny, spennende design. Og alle våre 160 gjesterom, samt suitene, er nyoppusset. Vi kan også tilby et lyst og lekkert nytt trimrom i 2. etasje med flott utsikt over Slottsparken, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Cafe Europa ligger fortsatt i 1. etasje, med inngang også fra gaten. Interiøret er tidsriktig og lekkert. Restauratør Anwar, som har drevet restauranten i en årrekke, ønsker på ny alle gjester hjertelig velkommen.

Thon Hotel Europa har nå fått et moderne og elegant uttrykk. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar.

– Vi ønsker spesielt å nevne at resepsjonen er åpnet mot gaten med store vinduer, den er blitt spennende, luftig og lekker. Bak resepsjonsdisken har vi satt opp en tøff og farverik tapet, et skikkelig blikkfang fra gaten. Restaurant/bar har fått åpen kjøkkenløsning, kontakten mellom kokker og gjester er et stort pluss. Også her er det gode vinduer mot gaten. Det er ellers i designet brukt litt særegne tapeter som skaper personlighet til både lobby og lokalene ellers. Gjesterommene er holdt i en turkis farvetone, med en deilig kongeblå hvilestol, som gir farve og liv, forteller de.

Direktør Inger Buttingsrud er meget stolt av resultatet, og gleder seg til å ta imot nye gjester.

About hkp