THON HOTEL PARKEN ÅPNET I KRISTIANSAND

Thon Hotel Parken har åpnet dørene i Kristiansand sentrum. Hotellet er totalrenovert og har 184 rom og suiter, restaurant, bar, konferansefasiliteter, samt parkering i kjelleren. Thon Hotel Parken ligger midt på torvet i Kristiansand og har utsikt til Domkirken.

– Vi er så utrolig glad og stolte over å ha åpnet vårt nyoppussede hotell. Thon Hotel Parken er toppmoderne og perfekt for konferanser, kjærestetur, familie eller vennegjenger som besøker Sørlandet. Vi har en egen restaurant, Torvet Bistro, hvor vi serverer tradisjonelle franske retter med en norsk vri,  sier hotelldirektør Kristine Obling Ravnevand.

Den tidligere håndballspilleren og kunstneren Isabel Blanco, står bak utsmykningen av hotellet, med blant annet spesiallagde dørskilt og farverike malerier på både gjesterom og i fellesarealer.

– Vi er veldig glad for å få Thon Hotel Parken inn i kjeden. Kristiansand er en populær by med mange kulturfestivaler, vakre strender og attraksjoner for barnefamilier. Fra før har vi Thon Hotel Kristiansand og med nye Thon Hotel Parken kan vi tilby enda flere rom i byen, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

About hkp