THON HOTELS ÅPNER HOTELL NR.5 I BRUSSEL

Thon Hotel EU åpner dørene 6. april. Hotellet ligger midt i EU-distriktet med gangavstand til alle de viktigste EU-institusjonene. Thon Hotel EU er det femte Thon-hotellet i Brussel, noe som gjør Thon Hotels til en av de største kjedene i byen.

– Det er alltid hyggelig å åpne nye hoteller, men jeg må innrømme at det er ekstra spennende  å kunne åpne dørene til vårt femte hotell i Brussel, sier Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.

Thon Hotel EU er et 4-stjernes hotell med 405 lyse og hyggelige rom. Hotellet har gode møteromsfasiliteter med en kapasitet på 300 personer. I tillegg har hotellet en egen restaurant og bar. Restauranten har fått navnet ‘’The Twelve’’ som spiller på de tolv stjernene i EU-flagget. Hotellet har en egen terrasse med plass til 60 personer.

– Vår naturlige målgruppe for dette hotellet er forretningsreisende til EU-distriktet. Men mange er ikke klar over at Brussel også er en fantastisk by for weekendopphold og shopping sier, Nils Hauge, Area Director for Thon Hotels i Benelux.

Thon Hotels har vært til stede i Brussel siden 1995 og har nå 5 hoteller, samt 2 leilighetshoteller i byen:
Stanhope Hotel, 5-stjerners hotell med 125 rom.

Thon Hotel EU, 4-stjerners hotell med 405 rom.

Thon Hotel Bristol Stephanie, 4-stjerners hotell med 142 rom.

Thon Hotel Brussel City Centre, 4-stjerners hotell med 454 rom.

Thon Hotel Brussels Airport, 3-stjerners hotell med 100 rom.

Thon Recidence Florence og Thon Recidence Parnasse, tilsammen 202 utleieleiligheter.

 

About hkp