THON HOTELS SCORER HØYT HOS REISEBYRÅKUNDENE

Thon Hotels inntar både første- og annenplass, og har 5 av sine hoteller på topp 10 listen over reisebyråkunders favoritthoteller i Norge. Det er Berg-Hansen Reisebureau som har spurt sine kunder om hvilke hoteller de liker best, og helt øverst på listen ligger Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.  – Jeg er ydmyk fordi det er så mange sterke kandidater på denne listen, og stolt fordi de ansatte på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo brenner for å yte service og leverer kvalitet i alle ledd til våre gjester. Vi har ligget på førsteplass på TripAdvisor i to år nå og vi kom på annenplass i Norges beste frokost-konkurranse i 2016. Og nå kårer kundene til Berg-Hansen oss til deres favoritthotell – det er gøy, sier hotelldirektør på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Lars Petter Mathisen. Annenplassen går til Thon Hotel Lofoten i Svolvær, mens Thon Hotel Rosenkrantz Bergen havner på 4. plass. Thon Hotel Fosnavåg og Thon Hotel Kautokeino ligger på henholdsvis 7. og 8. plass i årets kåring.

– Jeg er kjempestolt og beæret over å havne på en liste som gjestene velger selv og ikke bransjen. Berg-Hansen har mange forretningskunder, og vi har jobbet hardt og målrettet mot kurs- og konferansemarkedet i mange år. Vårt hotell ligger i en by med 4000 innbyggere, men vi har klart å skape noe unikt utenfor storbyen, sier hotelldirektør på Thon Hotel Lofoten, Erik Taraldsen. Berg-Hansen Reisebureau forteller at det er mer enn 60.000 hotellvurderinger som førte til topp 10-listen.

– Våre kunder er primært forretningsreisende. I tillegg har vi også en god vekst i privatreisemarkedet. Denne kåringen er basert på evalueringer av våre kunder om deres vurdering av hotellopphold bestilt gjennom Berg-Hansen. Samlet har det kommet inn over 60.000 hotellvurderinger i 2016. Vi ser at våre kunder setter pris på de grepene Thon Hotels har gjort de siste årene. Hele fem av ti hoteller på favorittlisten er et Thon-hotell. Det er bare å gratulere Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo som er kåret til favoritthotellet blant våre kunder, sier June Aronsen Jakola, Hotell & Ferie-leder hos Berg-Hansen.

– Thon Hotels har satset stort på design, teknologi og mat – og det er veldig moro å se hvordan dette vises i kåringer slik som denne. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester, og det at Berg-Hansens kunder kårer fem av våre Thon-hoteller blant deres ti favoritthoteller, betyr mye for oss, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Her er årets topp 10 liste:

1: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

2: Thon Hotel Lofoten

3: Farris Bad

4: Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

5: The Thief

6: Clarion Collection Hotel Helma

7: Thon Hotel Fosnavåg

8: Thon Hotel Kautokeino

9: Hotel Continental

10: Scandic Nidelven

Bildet, fra venstre: Hotelldirektør for Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Lars Petter Mathisen, Olav Thon og konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

About hkp