TORGEIR SILSETH KÅRET TIL ”EUROPEAN CEO OF THE YEAR”

Under en tilstelning på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, ble prestisjetunge HSMAI European Awards 2011 tildelt seks europeiske reiselivsvirksomheter og -ledere torsdag, i forbindelse med HSMAIs strategiske markedsføringskonferanse.

HSMAI European Awards er en anerkjennelse av fremtredende eksperter og ledere innen reiselivsbransjen, som bidrar med en innovativ og nytenkende tilnærming til den ekspansive næringen.

Torgeir Silseth ble kåret til ”CEO of the Year”

I juryens begrunnelse heter det bl.a.: ”Vinneren har vært en nøkkelperson i utviklingen og suksessen til kjeden han representerer. Gjennom nært samarbeide i de siste 20 år med eier og styreformann i selskapet, har han vært en avgjørende ressurs for at hotellimperiet er ekspandert og blitt den raskest voksende kjeden i Norden. Hans evne til å engasjere andre for å oppnå felles mål er et av hans kjennetegn. Kjeden har vokst kraftig etter at han overtok som CEO i 2006.

Vi gratulerer Torgeir Silseth, CEO i Nordic Choice Hotels.”

Her er de andre vinnerne:

Concept Hotel of the Year: Scandic Hotels

Social responsibility: Amsterdam RAI

Social Media: KLM Royal Dutch Airlines

Educator of the Year: Kjell Raymond Gangdal, d2o

High Achieving Performance Enhancer of the Year: Monique Jaspers-Wijn, Sabre Hospitality Solutions

Vi er svært tilfreds med at vi kan bidra til å sette fokus på vinnere innen reiselivsbransjen, og gratulerer dem med det innovative og storartede arbeidet de gjør, sier Ingunn Hofseth, president og administrerende direktør i HSMAI Europe.

 

 

About hkp