TRIPADVISOR-BRUKERE KÅRER THON HOTEL ROSENKRANTZ OSLO TIL NORGES BESTE OG MEST ROMANTISKE HOTELL

Tripadvisors årlige Travelers’ Choice-listen for 2018 er Thon Hotel Rosenkrantz Oslo (bildet) nummer 1 på listen over Norges 25 beste hoteller. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er også kåret til Norges mest romantiske hotell, og ligger også blant topp ti i kategorien for best service.

– Teamet på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har gjort en eksepsjonelt bra jobb og dette er et av våre mest populære businesshoteller i Oslo. Thon Hotels har satset mye på design, mat og teknologi. Plasseringer som dette viser at vi har gjort mye riktig og at gjestene liker hotellene våre. Det er veldig gøy at syv av våre hoteller har kommet med på topplistene for 2018, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.
– Vi er så utrolig stolt over at gjestene våre nok en gang har stemt Thon Hotel Rosenkrantz Oslo frem som Norges beste hotell, og nå også som det mest romantiske, sier hotelldirketør ved Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Christian Arnet.

– På Rosenkrantz har vi et fantastisk team med dedikerte medarbeidere som alle er opptatt av å skape genuine og gode gjesteopplevelser for hver eneste gjest. I tillegg får vi mye skryt for vårt unike design, prisbelønnede frokost og vår populære restaurant, Brasserie Paleo. Tusen takk til alle gjestene våre som har stemt oss frem. Vi gleder oss til å ønske stamgjester og nye besøkende velkommen til Norges beste og mest romantiske hotell, sier Arnet.
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen på 2. plass
På listen «Topp 25 hoteller for service i Norge» tar Thon Hotel Rosenkrantz Bergen 2. plass, etter Abra Havn i Kristiansand.

– Vi er så glad for å komme på 2. plass for «best på service i Norge» på Tripadvisor! Dette er den beste og mest ærlige tilbakemeldingen vi kan få direkte fra våre gjester. Vi har et eksklusivt, fargerikt og nyoppusset hotell, vi er nr 1. på Tripadvisor i Bergen og har Norges 3. beste frokost. Dette er en bragd, og jeg vil takke hver og en av våre dyktige medarbeidere, som hver eneste dag viser en enorm arbeidsglede og motivasjon for å levere kvalitet i alle ledd, sier hotelldirektør ved Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, Katharina Hanson.

About hkp