TROND BASTIANSEN – NY DIREKTØR FOR CLARION COLLECTION

Trond Bastiansen er ansatt som ny konserndirektør for hotellkjeden Clarion Collection Hotels. Han blir dermed også en del av konsernledelsen i Choice Hotels Scandinavia. Bastiansen har de siste tre årene vært driftsdirektør i Quality. Han tiltrer sin nye stilling i februar 2011.

 – Clarion Collection består av en fantastisk portefølje med hoteller, der de fleste er nummer én i sine markeder. Hvert hotell er unikt. Jeg ser frem til å jobbe med alle 42, samtidig som jeg ser store potensialer i de felles konseptene og kjeden totalt, sier Trond Bastiansen. 

Trond Bastiansen har jobbet i Choice Hotels Scandinavia siden 2008. Han har i tre år vært driftsdirektør i kjeden Quality Hotels. Tidligere har han jobbet 10 år i Dolly Dimples, sist som viseadm. dir. ved hovedkontoret i Stavanger.  Han har vært leder og foreleser ved Norsk Hotellhøyskole i Stavanger, der han også er utdannet. Han har en mastergradi internasjonal hotell og reiseliv fra Cornell University i New York og Hotellhøyskolen.

 – Vi er glade for å ønske Trond velkommen i konsernledelsen og som direktør for Clarion Collection. Trond har en bred erfaring fra kjededrift og har gjort en solid jobb som driftdirektør i Quality, blant annet med prosjekter som Quality Hotel 33. Jeg gleder meg til han nå vil videreutvikle Clarion Collection som kjede, men ikke minst få frem stadig mer av potensialet som ligger i hvert av de ulike hotellene, sier Torgeir Silseth, adm. dir. i Choice Hotels Scandinavia.

About hkp