TRONDHEIM FÅR BEST WESTERN PLUS HOTELL

Hotel Bakeriet, tidligere Clarion Collection, går inn i Best Western Hotels & Resorts 1. januar 2018, og blir et Best Western Plus hotell. Dermed blir dette det tredje hotellet i kjeden i Trondheimsområdet, og det første Best Western Plus hotellet, som tilbyr høy standard og et godt servicetilbud til gjestene sine.

Hotel Bakeriet er et meget populært og hyggelig hotell, sentralt beliggende i Trondheim sentrum innen gangavstand til attraksjoner som Nidarosdomen, jernbanestasjonen, teateret, shopping og restauranter. Det er historisk sus over hotellet, som tidligere har hatt lang bakgrunn som bakeri. Bygningen er fra midten av 1800-tallet, og den dag i dag opplever gjestene et unikt miljø med utstillinger og interiører fra hotellets rike historie. Hotellet har 109 hyggelige gjesterom, 2 konferanserom, lobbybar, treningsrom og restaurant.

– Vi har ønsket å styrke vår posisjon i Trondheim sentrum, og Hotel Bakeriet er perfekt for Best Western Hotels & Resorts, med sin personlighet og unike historie å fortelle, sier Hege Ramm, Country Manager Norway. – Hotellet er meget attraktivt både for forretningsreisende og turister.

– Etter å ha eid Hotel Bakeriet i noen år, ser vi nå veldig positivt på å skulle drifte hotellet selv, som en del av Best Western familien, sier Francis Hay, eier av Hotel Bakeriet. – Vi gleder oss til å implementere konseptene som ligger i Best Western Plus, og også sette igang med en utvikling av hotellet slik at vi får et moderne, innbydende og levende hotell midt i den historiske delen av Trondheim sentrum.

About hkp