TVEDESTRAND FJORDHOTELL TIL BEST WESTERN

Sjarmerende Tvedestrand Fjordhotell er nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger midt på brygga i den pittoreske hvite sørlandsbyen Tvedestrand, blir et Sure Hotel Collection by Best Western. Dette er varemerket for personlige hoteller med fokus på service og særpreg.

Tvedestrand Fjordhotell har 26 romslige, komfortable rom, den hyggelige restauranten Sjøstjernen, og om sommeren serveres det grillmat på uteserveringen Ankerplassen, i tillegg til forfriskninger på flytebrygga Pir4. Hotellet tilbyr også lokaliteter for firmaarrangementer, brylluper og andre store begivenheter. Sommerbyen Tvedestrand byr på en rekke aktiviteter som golf, båtliv og kultur. Byen er kjent som Bokbyen og i juli arrangeres Tvedestrand Båtregatta, som er årets største begivenhet.

– Med Tvedestrand Fjordhotell introduserer vi Sure Hotel Collection i Norge, sier Hege Ramm, Country Manager Norway. – Hotellets egenart, sjarm og engasjerte vertskap, bidrar til at gjestene sent vil glemme oppholdet. Det er nettopp denne typen unike hoteller med særpreg og engasjerte drivere vi ønsker å løfte frem.

– Det er veldig viktig for oss å beholde hotellets personlighet og samtidig bli del av noe større, sier Dorte Suurballe, eier og daglig leder av Tvedestrand Fjordhotell. – Vi får et nettverk med profesjonelle ansatte, og distribusjonen, lojalitetsprogrammet og salgsaktivitetene vi vil få i Best Western, gjør at hotellet får en helt annen markedsføring.

 

About hkp