ULLEVAAL BUSINESS CLASS VELGER FURSETGRUPPEN

Ullevaal Business Class (UBC) og Fursetgruppen har signert en samarbeidsavtale om levering og servering av mat og drikke på Ullevaal Stadion. Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2013, og strekker seg over fem år – med opsjon på 5 + 5 nye år.

– Fursetgruppen er stolt av å ha blitt valgt som samarbeidspartner for levering og servering av mat og drikke ved UBC på Ullevaal Stadion. Vi ser frem til et spennende samarbeid i årene fremover, sier Gjøran Sæther, adm.dir. i Fursetgruppen. – Vår felles målsetning er at vi sammen skal videreutvikle mat- og drikkekonseptene på UBC. Fursetgruppens særegenhet ligger i at alle våre steder skal være helt unike. Vi skaper individuelle og spennende konsepter med særpreg, fortsetter Sæther.

– Sammen skal vi sette gjestene i fokus, samt gi dem en totalopplevelse gjennom topp kvalitet, faglig dyktighet og mat i særklasse, sier Elsa Doseth, adm.dir. på UBC. – Vi ser dette som et meget viktig strategisk valg. UBC er kjent for sine fleksible møtelokaler og sin høye servicegrad. Nå er det på tide å tenke mer på mat og drikke. Vi opplever at våre gjester blir mer og mer opptatt av mat, og vi skal tilby dem sunn og spennende mat av høy kvalitet. Gjerne fra småskalaprodusenter og gjerne kortreist mat. Dette gjelder både pausemat og lunsj, men ikke minst middager og banketter – som vi sammen med Fursetgruppen vil satse enda mer på i tiden som kommer.

UBC holder til på Norges nasjonalanlegg for fotball, Ullevaal Stadion. – Vi er med våre 42 møterom et av Norges største kurs- og konferansesentre. På landskamper og på Vålerenga sine hjemmekamper tilbyr vi også Norges største VIP- og hospitalitykonsept for næringslivet. UBC-salen er en av Oslos største saler, som er meget godt tilrettelagt for store events, konferanser, banketter og messer/utstillinger. Den kan deles i tre, men som hel sal er kapasiteten ca 800 personer til konferanse, ca 800 til mottakelse og ca 450 til bankett, sier Elsa Doseth.

UBC har 20 faste årsverk, samt ca 150 personer som jobber ekstra når det er store arrangementer og landskamper. Omsetningen i 2012 er på ca NOK 84 mill.

Fursetgruppen er en fremgangsrik og godt etablert restaurantgruppe under stadig utvikling. Gruppen drifter i dag åtte restaurantsteder i Oslo, bl.a. Ekebergrestauranten, Lofoten Fiskerestaurant, Tjuvholmen Sjømagasin og Restauranthuset Operaen. Gruppen har ca 280 årsverk og omsetter for ca NOK 250 millioner i 2012.

 

 

About hkp