UNIKE FJORDHOTELLER KJØPER LEIKANGER FJORD HOTELL

Unike Fjordhoteller AS har kjøpt Leikanger Fjord Hotell AS, som i forbindelse med eierskiftet har skiftet navn til Leikanger Hotell AS. Unike Fjordhoteller tar over driften av Leikanger Hotell i januar 2020.

Unike Fjordhoteller er en del av Unike Hoteller, hotellkonsernet består av ni eksklusive hoteller i Norge.  

– Vi ønsker å skape den unike følelsen for våre gjester, sier konserndirektør Morten Christensen. Leikanger Hotel, med sin unike beliggenhet, passer perfekt i vår portefølje av unike ærverdige hoteller.

Leikanger Hotell har 100 års jubileum i januar 2020. Vi er glade for at det er Unike Hoteller som videre skal eie og drive fjordhotellet, som har vært i familiens eie i fire generasjoner, sier Trine-Lise Lie. 

Tidligere og nye gjester ønskes velkommen til denne perlen midt i Sognefjorden, her har den personlige service til hver gjest alltid vært i fokus, dette blir også kjernen i vår videre drift sier Christensen.

Unike Hoteller består nå av ni eksklusive hoteller, som ligger som perler på en snor fra Leikanger og ned igjennom Vestfold og Østfold til Arendal.

– Vårt tiende hotell er under planlegging og kommer til å stå ferdig ca 2022/2023 og blir da Kongsvingers nye storstue, sier Morten Christensen.

About hkp