VELLYKKET OPPGRADERING AV SUMMIT BAR

5 Summit Snøhetta har designet nye Summit Bar som gir  gjestene spektakulær utsikt over OsloArkitektfirmaet Snøhetta har designet Oslos nyeste og mest sofistikerte skybar, på toppen av Radisson Blu Scandinavia Hotel. Nye Summit Bar, i hotellets 21. etasje, har åpnet dørene og gir gjestene en spektakulær utsikt over hovedstaden, i en internasjonal atmosfære.

– Sammen med Snøhetta, ville vi skape den beste skybaren i Oslo, hvor forretningsfolk, den trendy lokalbefolkningen og hotellets gjester, kan nyte smaksrike cocktails i sofistikerte og avslappede omgivelser. Her kan de få oppleve den magiske følelsen av å stå på toppen av et fjell, forteller Tomi Meriläinen, GM ved Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Snøhetta har designet den nye Summit Bar, som akkurat står ferdig etter en omfattende renoveringsprosess. Alt interiør og møbler, hele baren og drikkemenyen har fått ny identitet og nytt design. Hoveddelen av baren er dekket av panoramavinduer fra gulv til tak. Snøhetta har designet bakveggen i baren til å bli del av utsikten, slik at gjestene nå får opplevelsen av å stå på en fjelltopp, med 360-graders utsikt over hovedstaden.

– Med byen som bakteppe, har vi jobbet med et abstrakt landskap av skulpturelle former, som skaper åpne og inkluderende sittegrupper. Vi ønsket å skape et interiør som rammer inn den fantastiske utsikten over Oslo. Det har vært et morsomt prosjekt med en fantastisk beliggenhet, sier Nina Bjerve Andresen, interiørarkitekt i Snøhetta.

Radisson Blu Scandinavia Hotel åpnet i 1975 og med nesten 500 rom og mer enn 40 års erfaring er hotellet en av de største og mest anerkjente konferanse- og event arenaene i Oslo i dag. De siste årene har mange av hotellrommene, svømmebassenget og fellesområder som Summit Bar blitt totalrenovert. De nyrenoverte hotellrommene gir nå gjestene inspirerende design, med mange detaljer, moderne løsninger og ikoniske svart-hvite bilder.

– I de nyrenoverte rommene får gjestene oppleve trendy design inspirert av verdens storbyer. Vi valgte denne designen for å gi gjestene en helt spesiell, internasjonal hotellopplevelse, forteller Tomi Meriläinen.

 

 

About hkp