VIKTIGE EUROPEISKE MØTEPLANLEGGERE BESØKER OSLO

Den europeiske workshopen Meeting & Incentive Forums med møteplanleggere og –tilbydere fra hele Europa arrangeres i Oslo 3.-7.juli.
Dette er en unik anledning for møtebyen Oslo å få vise seg frem, vi ville aldri hatt mulighet til å hente så mange potensielle kunder hit uten samarbeidet med M&I Forums, sier Hege Løkke Johannessen, kongressjef på Norges Varemesse, som er hovedsponsor for arrangementet.

M&I Spring Forum arrangeres av det engelske firmaet Worldwide Events. De arrangerer 8 workshops rundt i verden, hvorav to som sirkulerer i Europa. De valgte Oslo til årets sommer-event etter en grundig inspeksjon ifjor sommer. – Det blir første gang en slik workshop arrangeres i Skandinavia, forteller Anne Wallin Rødven, kongressjef i Visit Oslo.

Selve workshop’en skal foregå på Oslo Kongressenter. Arrangementet er et gedigent spleiselag i byen, og svært mange av næringsutøverne i byen bidrar i forbindelse med organisering, bevertning og innkvartering. Blant disse er Fursetgruppen, Radisson Blu Plaza, Hotel Continental, Clarion Collection Hotel Folketeateret, Grand Hotel, Hotel Bristol, Norway Yacht Charter, Norges Varemesse og Scandinavian Incentives.

–          Å få lov til å ta imot alle disse topp kjøperne er allerede en suksess for Oslo, sier Anne Wallin Rødven, og vi er sikre på at arrangementet vil bringe resultater i form av et økt antall møter og konferanser hit i årene som kommer. Noe byen i aller høyeste grad vil trenge for å fylle opp all den hotellkapasiteten som planlegges eller er under bygging i hovedstaden.
Det europeiske markedet for firmaers møter og belønningsreiser (incentivereiser) utenfor eget land er et stort og svært interessant marked, og destinasjoner over hele Europa ønsker å tiltrekke seg slike arrangementer.
Worldwide Events sørger for å hente hit 250 førsteklasses kunder fra hele Europa, som så treffer 175 tilbydere av møte- og kongresstjenester (destinasjoner, hoteller og hotellkjeder, møtelokaler, osv) – også de fra hele Europa. Tilbyderne betaler en høy sum for å møte disse kundene, som alle har møter utenfor eget land i portefølje, og som representerer 24 europeiske land.
Alle deltagere – både tilbydere og kunder – skal dessuten være med på forskjellige aktiviteter i Oslo onsdag og fredag. De vil bl.a få sykle i Nordmarka, de får prøve seg på sommer-skiskyting i Holmenkollen, is-skulptering på Ice Bar og rebusløp til fots i byen, og mye mer.

For mer informasjon om arrangementet se http://www.mi-forums.com/

 

 

About hkp