VIL BLI NORGES BESTE KONFERANSEHOTELL

Quality Hotel Expo, som åpnet dørene lørdag 10. mars, ligger samlokalisert med Aker Solutions Engineering Expo og bare 50 meter fra Telenor Arena. Nikki Butenschøn har stått for innredningen av lobby, bar, restaurant og 300 rom. Interiøret tar naturen inn i hotellet. I tillegg har Quality Hotel Expo samarbeidet med Stig og Stein for å skape et lærerikt konferansekonsept.

– Hensikten med Quality Hotel Expo er å hjelpe kundene våre til å nå det målet de har med sin konferanse. Det sørger vi for gjennom et helt nytt konsept, grønne omgivelser, ypperlige fasiliteter og fantastiske mennesker. Vi ønsker å være Norges beste konferansehotell, sier hotelldirektør Jarle Moen.

Quality Hotel Expo tilbyr sine gjester fire forskjellige konferansekonsepter, tilpasset konferansens størrelse og kundenes behov. Hotellet ligger vegg i vegg med Akers nye opplevelsessenter Enginerium, som også vil være til inspirasjon for hotellets konferansegjester.

– Quality Hotel Expo revitaliserer konferansemarkedet, uttaler Petter Stordalen, styreleder i Nordic Choice Hotels, som eier kjeden Quality Hotels.

 

 

About hkp