VISITNORWAY.COM FÅR GULL

nett-adrian-yhetsbrev1jpg_640Visit Norway er vinneren av en ‘Gold Adrian Award 2016’ for nettsiden visitnorway.com.

– Adrian Awards er en av de høyest hengende prisene innen industrien, og vi er veldig stolte av hva hele den norske reiselivsnæringen, sammen med teamet i visitnorway.com, har fått til, sier administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth.

HSMAI Adrian Awards deles ut hvert år, og over 1200 bidrag ble sendt inn før årets kåring. Adrian Awards er en av de mest prestisjefylte prisene innen reklame og markedsføring i reiselivsbransjen, som omfatter hele industrien med flyselskaper, hoteller, destinasjoner, samt sosiale mediekampanjer og nettsider. Gullvinnerne er valgt for fremragende bidrag til bransjen i ulike kategorier.

Visitnorway.com lanserte nye sider i januar i år, med et helt nytt visuelt og redaksjonelt innhold med fokus på store bilder og video. I tillegg fokuseres det mer på å løfte frem spennende byer, norsk mat, arkitektur og design.

– Antall redaksjonelle artikler er kuttet, og presentasjoner av norske reiselivsbedrifter er viet en langt mer fremtredende plass enn tidligere. Hele reiselivsnæringen har vært med på dette arbeidet med tekst, bilder og produkter, så dette er en pris til oss alle sammen, sier ansvarlig for visitnorway.com, Hans Petter Aalmo.

Visit Norway inntar også pallplass med den sosiale mediekampanjen #Sheepwithaview. Kampanjen, som gikk i 11 land fra juni til august iår, fikk sølv i kategorien ‘Social media campaign’. Juryen besto av eksperter fra reiselivs- og medieindustrien, og omtalte kampanjen som ‘eksepsjonell’.

HSMAI Adrian Awards deles ut 21. februar 2017 i New York.

 

About hkp