WAYNE’S COFFEE ÅPNET PÅ RICA HOTEL G20

Wayne’s Coffee har åpnet ny kafé i Oslo sentrum. Kaféen på Rica Hotel G20 er kaffekjedens tolvte enhet i hovedstaden.

– Rica Hotel G20 ligger midt i et av Oslos travle forretningsstrøk, noe som gir et spennende kundegrunnlag bestående av hotellgjester og kaffetørste Oslo-borgere på vei til eller fra arbeid og møter. Som en ekstraservice til våre hotellgjester, vil vi også tilby enkel alkoholservering, samt utvidet åpningstid til kl. 22.00, sier Sverre Orm Øverland, Country Manager i Wayne’s Coffee Norge.
Rica Hotel G20 har markert seg som et av hovedstadens mest populære hoteller, takket være sin sentrale beliggenhet og moderne design. Hotellet ble blant annet kåret til et av landets mest trendy hoteller for 2012 av Tripadvisor.
– Vi gleder oss over det nye tilbudet og ikke minst til lukten av ferske bakervarer og nykvernet kaffe i hotellets lobby, sier hotelldirektør Theodor von Porat.

Offensiv satsing

I høst har Wayne´s Coffee åpnet fem nye kaffebarer i Norge, i tillegg til dagens åpning i Grensen. Neste år opprettholdes de offensive planene, og flere kaffeelskere vil få glede av Wayne´s Coffee i sitt nærområde.
– I 2013 har vi planer om å åpne 10 til 15 nye kaffebarer i Norge, og flere kontrakter er allerede signert. Vår målsetting er å være tilstede i alle de større byene i Syd-Norge, avslutter Øverland.

 

About hkp