WENNEVIK TIL RADISSON BLU ROYAL BERGEN

Etter en kometkarriere med erfaring fra Norges største hotell og Radisson Blu Hotel Park Fornebu, er Frank Ove Wennevik nå ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Hotel, Bergen.

– Frank Ove er et av våre supertalenter og har på kort tid vist at han er en svært dyktig, fokusert og godt likt hotelldirektør. Vi er glade for at han nå vil ta over rollen som hotelldirektør for hotellet vårt i Bergen, sier Ronald Smithjes, Regional Director Norway, Denmark & Iceland for Radisson Hotel Group.

Frank Ove Wennevik har jobbet i reiselivsbransjen i mer enn 10 år. Han kommer sist fra stillingen som hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel Park Fornebu, et nyoppusset hotell, som er kjent for å ha mange stamgjester og for sin gode, personlige service.

Før det jobbet han ved Norges største hotell, Radisson Blu Plaza Hotel, og også ved Radisson Blu på Oslo Lufthavn, Gardermoen. Frank Ove er del av Radisson Hotel Groups mentorprogram og har i en årrekke hatt Tarje Hellebust som mentor. Han har også selv ledet flere avdelinger, innen både mat & drikke og møte & event.

Radisson Blu Royal Hotel har 342 rom og suiter, alle innredet med stilig, moderne interiør. Hotellets fleksible møterom strekker seg over 2000 kvadratmeter.

Hotellet huser også 26 North Restaurant & Social Club, som serverer norsk tapas i uformelle og innbydende omgivelser. Restauranten er et populært møtested for turister og innbyggerne i Bergen by.

About hkp