WORLD TRAVEL AWARDS KÅRET VESTLIA RESORT TIL NORGES BESTE SKISTED

World Travel Awards har kåret Vestlia Resort til Norges beste skisted. World Travel Awards er den internasjonale reiselivsindustriens mest prestisjefylte kåring av verdens ledende, og mest attraktive destinasjoner.
–  Prisen er en stor anerkjennelse til alle som jobber på Vestlia. De gjør en enorm innsats hver dag. Målet er å levere de beste gjesteopplevelsene gjennom vår grunntanke som handler om omtanke, både overfor hverandre og gjestene. Det er en stor ære å bli nominert, og ikke minst vinne prisen i selskap med så utrolig mange dyktige aktører, sier hotelldirektør Paul Dørdal.
–  World Travel Awards er en sterk motivasjonsfaktor til å videreutvikle konseptet og vise våre gjester at opplevelsene på Vestlia og Geilo er noe helt utover det vanlige. Kåringen er på ingen måte noen hvilepute for oss. Vi vet at de virkelige verdiene skapes gjennom gode møter med mennesker, og det er der vi legger vårt fokus og gjør at vi skiller oss ut fra andre aktører, sier hotelldirektøren.

Vestlia Resort er innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og har en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra hytter, enkeltrom, suiter og luksusleiligheter på opptil 200 kvm. Hotellet har et eksklusivt SPA- og fitness senter, 1000 kvm for kropp og sjel. I tillegg byr Vestlia på moderne konferanselokaler, restaurant, lounge, bar og bankettsal for spesielle anledninger.

Offensiv satsing
Geilo er et av landets største turiststeder, og Hol er en av Norges største reiselivskommuner. 1. oktober iår startet kommunens nye turistsjef med å synliggjøre nasjonalparklandsbyen Geilo. Vestlia Resort bidrar også i arbeidet med å løfte Geilo til nye høyder.
– Vi skal ta tilbake de norske kundene. Sentrale aktører på Geilo går nå sammen om markedsføring og synliggjøring av alt det Geilo kan tilby sine gjester. Geilo har et mangfold av aktiviteter hele året, og dette skal vi fortelle om sammen, sier nytilsatt Tom Myrseth, salgs- og markedsdirektør Vestlia Resort. Han kom til Vestlia 1. august fra Norefjell Spa & Resort, der han var administrerende direktør.
Vestlia Resort har sammen med Hol kommune, Visit Geilo, grunneiere, overnattingsteder, skiheisene, opplevelsespartnere og øvrig næringsliv iverksatt en ny markedsføringsstrategi.
– Geilo skal oppleves som det mest foretrukne ski- og helårsdestinasjon i vårt marked. Vi skal jobbe knallhardt sammen for å øke antall gjestedøgn, fra både markedet her hjemme og i utlandet. Vi har ingen tid å miste, det er bare å brette opp ermene og levere topp service, god mat, trivelig sentrum og bymiljø og tilby mange ulike opplevelser til både små og store, sier salgs- og markedsdirektøren på Vestlia Resort.

 

About hkp