XXLOFOTEN – ÅRETS REISELIVSBEDRIFT

XXLofoten AS har vunnet den prestisjefylte Reiselivsprisen, og blir med dette årets reiselivsbedrift, foran de sterke konkurrentene, Høyt og Lavt aktivitetspark AS og Skistar Norge AS.

– Prisen iår går til den verdige vinneren XXLofoten AS, som har vist at det er mulig å utvikle en lønnsom bedrift ved å være en profesjonell opplevelsesleverandør, sier reiselivsdirektør i Innovasjon Norge Per-Arne Tuftin.

Prisutdelingen foregikk i Nobels Fredssenter i Oslo tirsdag kveld. Tilstede var kongeparet, sammen med rundt 200 reisebransjefolk og presse fra inn- og utland. Dronning Sonja innledet arrangementet med å ta tilhørerne med på flere av sine reiser i forskjellige deler av Norge, i ord og bilder.

– XXLofoten er en inspirasjonskilde for sine omgivelser, og har sterkt bidratt til å utvikle Lofotens posisjon som opplevelsesbasert reisemål gjennom hele året. Selskapet har nå også skapt seg en lønnsom plattform, som gjør det mulig å utvikle nye konsepter i samarbeid med eksterne aktører, sier Tuftin

Reiselivsprisen deles ut av Innovasjon Norge, og er på NOK 250.000. Tidligere vinnere av prisen er bla. Høve Støtt og Juvet landskapshotell.

– Vi ønsker at prisen skal stimulere til innovasjon i reiselivsnæringen, det er noe vi trenger mer av, påpeker Tuftin.

XXLofoten er totalleverandør på forretnings- og arrangementsturisme i Lofoten, og har utviklet en lønnsom bedrift ved å være en profesjonell opplevelsesleverandør. Bedriften organiserer små og store naturbaserte events, kongresser og konferanser, opplevelser og nesten alle former for utendørsaktiviteter i Lofoten.

Bedriften vektlegger bærekraftige konsepter og meningsfylte opplevelser, håndtert av et kompetent «hands on» vertskap og en 100% kvalitetssikret og profesjonell gjennomføring.

– Her har vi opplevelsesøkonomi i praksis, utviklet gjennom kunnskap, samarbeid, kreativitet og innovativ tenkning, sier Tuftin.

 

About hkp