ZOHRA PALANI – ÅRETS UNGE HOTELIER

Hotelldirektør Zohra Palani ble kåret til Årets Unge Hotelier under HSMAI Awards tirsdag. Til daglig jobber hun som direktør ved Thon Hotel Ullevaal Stadion.
– Jeg er stolt og takknemlig over å motta denne prestisjefylte prisen, som betyr så mye for meg, særlig med tanke på min bakgrunn som flyktningbarn, uten noe videre utdanning. Jeg begynte på bar bakke og har tatt den lærerike veien, ved å jobbe fra gulvet og videre opp karrierestigen, til hotelldirektørstillingen jeg har i dag, sier Palani.
Thon Hotel Ullevaal Stadion er et moderne konferansehotell som er direkte tilknyttet nasjonalanlegget for fotball. Hotellet har 144 rom, restaurant og bar. Tidligere har Zohra Palani blant annet jobbet som hotellsjef ved Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

– Dette er en bekreftelse for meg at mine verdier om å jobbe hardt og aldri gi opp fører frem. Det er også noe jeg tar med meg i min lederrolle og privat til mine barn; om at ingenting er umulig, så lenge man tror på seg selv og er villig til å jobbe hardt. Det å ha klare mål og jobbe målrettet gir resultater. Dersom man setter seg mål finner man alltid en måte å lykkes på, sier hotelldirektør Zohra Palani.

De andre finalistene til Årets Unge Leder i Reisebransjen og Årets Unge Hotelier 2018 var:

Ingar Halland, hotellsjef, Henningsvær Bryggehotell – by Classic Norway Hotels

Michael Holm, hotelldirektør, Quality Hotel Residence, Stavanger

Petter Kristiansen, General Manager, Comfort Hotel Karl Johan, Oslo

Lene Løseth Mjeldheim, General Manager Scandic Byparken, Bergen

Preben Moen, driftsdirektør, Classic Norway Hotels

Christoffer Nilsson, F&B Manager, Scandic Fornebu

Joakim Olandersson, Food & Drink Manager & Regional Responsible Business Coordinator, Radisson Blu Airport Hotel

Foto: Camilla Bergan

About hkp