26 NORTH RESTAURANT & SOCIAL CLUB ÅPNER PÅ RADISSON BLU GARDERMOEN

Nå åpner den fjerde 26 North restauranten i Norge – på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen.

Med dobbelt så mange sitteplasser i restauranten, suksesskonsept fra Stavanger og nyoppusset førsteetasje, er Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen klar til å gi de reisende enda bedre opplevelser.

– Det er veldig gøy å kunne ønske våre gjester velkommen til et så fresht og innbydende hotell. I oppussingen har vi valgt løsninger, farger og materialer som gir en behagelig atmosfære, forteller hotelldirektør Jörgen Ljunggren.

Hotellets førsteetasje er nå nyrenovert, med ny 26 North restaurant og 26 North Express Coffee Lounge, større barareal og flere sitteplasser. Lobbyen og resepsjonen er også oppdatert.

– Vi ser allerede nå at den nye loungen er veldig populær. Her slapper gjestene av, tar seg en kaffe, jobber, prater og ler. Det skaper en hyggelig atmosfære i hele hotellet, sier hotelldirektøren.

26 North Restaurant & Social Club er et nordisk restaurantkonsept som først åpnet i Stavanger i 2016. De to siste årene har konseptet også åpnet i Bergen og Oslo. Alle restaurantene har blitt veldig godt mottatt av gjestene. I Stavanger har gjestene helt siden starten gitt restauranten topp-plassering på TripAdvisor.

Joakim Olandersson, Food & Drinks Manager ved 26 North på Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen, var selv med å starte 26 North i Stavanger. Sammen med kollegaer fra suksessen i Stavanger har han utviklet menyen for restauranten på Gardermoen.

– Vi har beholdt mange av de mest populære rettene, som «Brett fra fjordene», vafler og skalldyrsuppe, men tilbyr også noen helt nye spesialiteter som Elgsliders, forteller han.

Han gleder seg spent til å ta imot de nye gjestene på Gardermoen. Med over 100 sitteplasser i restauranten, 70 sitteplasser i baren og det nye konseptet 26 North Express Coffee Lounge, er han sikker på at matopplevelsene for flyplassgjestene får et betydelig løft.

– Vi serverer kortreist mat som trigger smaksløkene. Konseptet har vist seg å være et vinnerkonsept flere andre steder i Norge. Nå gleder vi oss til å gi både lokale og internasjonale gjester en smak av Norden her hos oss, forteller Joakim Olandersson.

 

About hkp