Fremveksten av dating apper i Norge

Datingapper

Dating har i årrekker vært ett av de aller mest spennende temaene som kommer opp i samtaler.

Hvem som dater hvem er som oftest spørsmålene som dukker opp når et par venner ikke har sett hverandre på en stund. Det er en såpass stor spenning knyttet til kjærligheten, at vi her selv bryr oss om hva de minst viktige personene i vårt liv begir seg ut på!

Dating har virkelig over årene blitt mer enn det klassiske møtet mellom bestemor og bestefar i oldtiden. I dag har dating blitt en del av teknologien, og det er ikke nødvendigvis slik at vi møter den rette før fylte 20 år, slik det var før i tiden. I stedet sitter vi som oftest på så kalte dating apper. Tiden er for mange allerede omme der datingsider var det beste alternativet.

Når du nå kan få en dating app rett inn på mobilen din, og dermed tekste den kjekke karen eller den flotte dama i løpet av sekunder, så sier det seg selv at det er å foretrekke.. Les mer

Viktigheten med gode hjemmesider

hjemmeside

Hjemmesidene blir en stadig viktigere del av enhver bedrift, og det handler like mye om profilering og synlighet som å dele informasjon med lesere og potensielle kunder.

Slike sider kan en bedrift lage selv hvis den har kunnskap om det, eller man kan bruke forskjellige publiseringsløsninger som for eksempel WordPress hvor det ligger tusenvis av ferdige maler.

Helt optimalt er dog ikke dette ettersom man som bedrift ønsker å ha et unikt webdesign, og da kan det være greit å hyre inn eksperter til å lage nettsidene. Dette kommer med noen kostnader naturligvis, men én løsning kan være å søke om et forbrukslån slik at man kan finansiere dette på en enkel og rask måte.

På hjemmesidene skal man på en så god måte som mulig prøve å promotere sin bedrift eller det produktet man ønsker å tilby sine kunder, men det er overhodet ingen automatikk i at dette er noen enkel sak å klare.

Å opparbeide seg gode og informative nettsider som fungerer godt er et aldri så lite kunststykke, og det gjelder å finne en god balanse mellom design og funksjonalitet, samt hvilket innhold som skal presenteres der.. Les mer