Hvorfor koreansk hudpleie er i en klasse for seg selv

koreank hudpleie

Når det kommer til hudpleie, har Sør-Korea etablert seg som en pioner og trendsetter i skjønnhetsindustrien. Men hva er det som gjør koreansk hudpleie så spesiell, og hvorfor vinner det hjertene til så mange mennesker? La oss utforske…

Grunnen til koreansk hudpleies unikhet Målrettet fokus på forebygging snarere enn korreksjonForebyggende tiltak: Koreansk hudpleie fokuserer på å forhindre problemer før de oppstår. Ulike lag av solkrem: Solbeskyttelse er en essensiell del av daglig rutine.Kvalitet over kvantitetIngredienskvalitet: Stor vekt på naturlige og høykvalitets ingredienser. Produkttesting: Streng testing sikrer produktenes effektivitet.En filosofisk tilnærming til hudpleie Skjønnhet fra innsiden og utHolistisk helse: Fokus på balansen mellom kropp og sinn. Livsstilsfaktorer: Kosthold og livsstil regnes som like viktige for hudens helse.Ritualer og selvkjærlighetTid for deg selv: Hudpleierutinen er en tid for selvpleie og refleksjon. Individuell tilpasning: Tilpasset den enkeltes unike behov og hudtype.Innovasjon og forskning: Kjernen i K-beauty Banebrytende ingredienser og teknologiBB kremer: Disse multifunksjonelle kremene startet som en koreansk innovasjon.. Les mer

Plastisk kirurgi gjøres uten kostnad for enkelte

Plastisk kirurgi

Kosmetisk kirurgi blir mer og mer vanlig og terskelen til folk flest blir lavere jo vanligere det blir.

Plastisk kirurgi og plastikkirurgi brukes om hverandre og betyr det samme. Det er kosmetisk kirurgi og inngrep som gjøres for utseendes skyld og ikke på medisinsk grunnlag, eksempel:

Neseoperasjoner Brystforstørring og brystløft Fettsuging Ansiktsløftning Rumpeløft og rumpeforstørring

Så har man rekonstruktiv plastikkirurgi som gjøre på medisinsk grunnlag. Hensikten med rekonstruktiv plastisk kirurgi er å rette opp i:

Medfødte misdannelser Gjenopprette etter skader, ulykker eller sykdom Fjerning eller reduksjon av kreft

Både private klinikker og offentlige sykehus utfører plastisk kirurgi, men de offentlige sykehusene tar seg kun av rekonstruktive operasjoner. De private klinikkene spesialiserer seg på kosmetisk plastisk kirurgi som ikke gjøres på medisinsk grunnlag, men kan i visse tilfeller også utføre rekonstruktive operasjoner. Det skjer visst det ikke er tilstrekkelig tilbud eller kapasitet ved de offentlige sykehusene.

Hva slags plastisk kirurgi dekkes av staten?

Som hovedregel så dekker all plastisk kirurgi som gjøres på grunn av medisinske grunner av staten.. Les mer

Innvollsmark er parasitter som invaderer kroppen

Innvollsmark

For mange så vil det være både sjokkerende og skremmende å oppdage at en har fått innvollsmark. Mange vil nok føle en form for skam og bli flau over tilstanden.

Heldigvis er det mye vanligere enn man kanskje tror og det finnes hjelp for å bli kvitt problemet.

Parasitten trenger en vert

Hva er vi mennesker for innvollsmarken? Vi er faktisk svært viktig fordi dette er en parasitt som trenger en organisme for å overleve. Vi mennesker er altså den organismen og vi sørger for å gi innvollsmarken næring slik at den kan leve. Så hvordan finner denne parasitten veien til menneskekroppen?

Den mest vanligste måten vi får den i kroppen vår er gjennom det vi spiser og drikker. Man skal være ekstra forsiktig med maten når man er på feriereiser utenlands.

Rått kjøtt fra svin og kylling skjuler godt og kamuflerer eventuelle larver. Forurenset vann. Isbiter fra forurenset vann. Rå frukt og grønnsaker. En kan også bli smittet via dyr og kjæledyr.. Les mer

Verdens og klodens egen hudklinikk

hudklinikk

Nå som vi ser oss rundt er det kanskje rart for mange at vi nå befinner oss i 2020, og en lettelse for noen at dette året snart er over.

Vi beveger oss nærmere 2021 og friheten som venter oss ute, samt en verden som vi tidligere har tatt forgjeves.

I løpet av dette året er det mange av oss som har måttet tilbringe mye av tiden vår inne. Huden er nok en av de tingene som har fått merke mye på denne forandringen.

Så når vi endelig får slippe ut uten å bekymre oss over Covid-19, er det nok en del som vil ta fatt i og prøve å vedlikeholde huden og kroppen. En del av oss har kanskje vurdert å reise til en hudklinikk som kan ta fatt i problemene man har.

Usynlig og oversett

I disse dager hvor teknologi og kommersialiseringen av alle slags produkter finnes rundt oss til enhver tid, er det lett å føle seg rådville.. Les mer

Botox (botuliniumtoksin) og fillere kan øke selvtillit

Botox

Det er mange grunner til at man benytter seg av Botox eller fillere. I mange tilfeller benytter man seg av denne typen behandling av estetiske grunner, men det finnes også flere medisinske grunner til at man benytter seg av filler-behandling.

Man kan ha flere grunner til at man ønsker å benytte seg av estetiske behandlinger. Mange sliter med selvtillit på grunn av forskjellige utfordringer med utseendet, og mangel på selvtillit kan gjøre at man sliter med mange sosiale sammenhenger. Noen utfordringer kan man gjøre noe med, og man kan dermed også få tilbake selvtillit som igjen gjør at man føler seg bedre med seg selv.

Selv om man kan få bedre selvfølelse og selvtillit ved å løse estetiske utfordringer, så finnes det flere medisinske grunner både til å benytte seg av Botox eller for å benytte seg av fillere. Botuliniumtoksin er en nervegift som markedsføres blant annet under produktnavnet Botox (Botuliniumtoksin) samt fillere. Dette benyttes for å blokkere nerveimpulser som hjelper med å begrense utviklingen av rynker, men man kan også benytte dette for behandling mot spenningshodepine, muskelspasmer og liknende.. Les mer

Frem med skøytene, vinteren er her

Skøyter

Vinteren er kommet og tiden er inne for å finne frem skøytene eller vurdere å kjøpe nye for å kunne nyte denne underholdende aktiviteten fullt ut for denne sesongen. Enten man driver med skøyter for konkurranse eller for å spille med det lokale ishockey-laget, eller man benytter seg av skøyter for fritidsaktiviteter, så vil man nå finne de fleste skøytebaner preparert og klare for alle som ønsker å tilbringe dager på skøyter for trening eller moro. For dem som ønsker å benytte skøyter ute i naturen, enten man liker å benytte seg av turskøyter eller man ønsker å teste skøytene på islagte vann, så vil man fortsatt mange steder i landet måtte vente til det blir kaldere i været. Konkurranse-løpere har allerede hatt skøytene fremme for trening og moro for å komme i form før sesongen for skøyter er i gang.

Når man konkurrerer på skøyter, enten det er med sitt lokale ishockeylag eller på lengdeløpsskøyter, så krever dette mye trening for at man skal kunne hevde seg blant de beste utøverne.. Les mer

Fiskerestauranter med økt popularitet

Laks

Norges kystlinje er kjent for å benytte seg av hva havet kan tilby når man skal bestemme dagens middag, og det finnes også mange alternativer for et godt fiskemåltid når man skal velge et sted å spise ute.

Enten du vil finne en god fiskerestaurant i Oslo sammen med familien, med venner eller med kjæreste, så er alternativene mange. Det betyr også at variasjonen er stor. Det finnes mange muligheter for spennende fiskemåltider, men man kan også ende opp med å bli skuffet hvis man velger en fiskerestaurant hvor man ikke tilbereder fisken på riktig måte. Det er viktig at fisken er riktig behandlet, og det er viktig at restauranten har en kokk som forstår seg på hvordan gode smaker passer sammen for at man skal få en opplevelse når man bestiller fisk på restaurant.

Ofte finner man den rette restauranten på det mest uventede stedet. Det er ikke alltid de beste restaurantene er plassert i sentrum av byen.. Les mer