26 NORTH SLÅR AN PÅ HOTEL SCANDINAVIA

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo har snart avsluttet en stor renoveringsprosess. Resultatet er et freshere, mer moderne hotell. Siste tilskudd er lobbyrestauranten 26 North Restaurant & Social Club. Fra før har dette restaurantkonseptet hatt stor suksess på Radisson Blu Royal Hotel i Bergen og Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger. Det skyldes blant annet en kombinasjon av avslappet atmosfære og velsmakende retter, basert på lokale råvarer.

Kjøkkensjef Daniel Andreasson (bildet) ved 26 North Restaurant & Social Club i Oslo er godt forberedt til å gi hovedstaden minnerike matopplevelser.

– Vår ambisjon er å skape en sosial møteplass med en uformell atmosfære. Maten vår er oppriktig og kompromissløs og vi bruker kun de aller beste råvarene. Dette er et sted hvor forretningsmiddager, spesielle begivenheter og hverdagsserveringen finner sted i en stilig, avslappet og vennlig atmosfære. Gjestene skal være «stjernene i showet og her skal de ha gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet hos oss, sier kjøkkensjefen.

Servitørene skal være avslappede, vennlige og kunnskapsrike og de har alle testet hver eneste rett og bestått en tilhørende kunnskapsprøve.

26 North er et uformelt sted der man kan stikke innom for en kopp kaffe, noe å spise, eller en drink. Den nye restauranten i Oslo er utstyrt med bord i forskjellig størrelse og en lang bardisk, der endel enslige gjester også liker å sitte og spise.

– Etter noen ukers drift har 26 North i Oslo allerede slått godt an hos både hotellgjester og gjester utenfra.

Dette er et restaurantkonsept spesielt for de norske Radisson Blu-hotellene, og flere 26 North kan komme etterhvert, sier hotelldirektør ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, Tomi Meriläinen.

Les hele artikkelen i novemberutgaven av HRR

 

About hkp