3 AV NORDENS BESTE HOTELLER I STAVANGER OG SANDNES

 OLYMPUS DIGITAL CAMERADa   Nordic Choice Hotels oppsummerte året 2012, på sin 13. vinterkonferanse i   Stockholm den 28. Januar, ble Comfort   Hotel Square i Stavanger, Quality   Hotel Residence i Sandnes og Clarion   Hotel Stavanger hyllet av 2500 ansatte for innsatsen. Hotellene stod   igjen som vinnere av den prestisjefylte prisen “Årets Hotell”, i   sine respektive kjeder.- Det er veldig moro for oss alle sammen å   stå som vinnere. Vi vet at konkurransen er hard. Det finnes mange bra   hoteller og fantastiske kolleger, så det å få denne annerkjennelsen betyr   veldig mye, sier Laila Neverdahl,   hotelldirektør på Clarion Hotel Stavanger.

Siri Dalehaug, hotelldirektør på Comfort Hotel   Square, er enig med sin kollega.

– Vi er svært takknemlige for prisen vi har   fått. Denne prisen har alle på hotellet fortjent, og det inspirer til å   fortsette det gode arbeidet, sier Siri Dalehaug.

Stavanger   og Sandnes er begge byer med mange hotellgjester og solgte rom.

– Det er et garantistempel til alle som   besøker Stavanger og Sandnes. Her vil gjesten få den beste hotellopplevelsen   i hele Norden, ler Ivan Vågstøl,   hotelldirektør Quality Hotel Residence.

Dette er   13. gangen Nordic Choice Hotels deler ut priser til de beste hotellene i   selskapet.

– Å vinne årets hotellpris har alltid vært   vanskelig. Men med tanke på konkurransens størrelse og kvaliteten på alle 170   hotellene, så er å vinne i 2013 en meget imponerende bragd. Vi er stolte   av alle våre hoteller, og idag gratulerer vi spesielt våre hoteller i Sandnes   og Stavanger, sier Torgeir   Silseth, adm. dir. Nordic Choice Hotels.

 

 Foto:Tre glade Choice-direktører (f.v.) Siri   Dalehaug, Ivan Vågstøl og Laila Neverdahl.

About hkp