50 NYE JOBBER I RADISSON VIA RINGER I VANNET

– Vår ambisjon er å gi jobb til 50 personer i løpet av året som kommer, sier HR-direktør Josefine Janson. Radisson Hotel Group har inngått en konsernavtale med Ringer i vannet som åpner store muligheter.

Radisson har 15 hoteller i Norge med 2300 ansatte. Årlig blir omtrent 200 jobber ledige. Dette gir store muligheter for kandidater som kommer via Ringer i vannet.

Linn Groth Dyrkorn, som har HR-ansvar for en gruppe hoteller, har vært engasjert i Ringer i vannet gjennom fem, seks år og flere hoteller har nå gode erfaringer med å rekruttere medarbeidere på denne måten. Derfor vil nå hele kjeden ta avtalen i bruk.

– Ringer i vannet har for oss vært en utradisjonell måte å finne de riktige folkene. Erfaringene er meget gode. Systemet er svært profesjonelt. Vi sparer tid, og vi opplever det som veldig greit å kunne testet ut om en kandidat trives og fungere, sier Linn Groth Dyrkorn.

– Å gjøre noe verdifullt for den enkelte og for samfunnet betyr selvsagt mye for oss, sier  Josefine Janson.

– Vi er i en bransje som setter mye inn på å utvikle medarbeidere som har lyst til å vokse med oppgavene. Radisson vil gjerne legge tilrette for å dyrke talenter og synliggjøre karriereveier i hotellkjeden. Jeg gleder meg til å la folk som kommer fra Ringer i vannet få se våre muligheter, sier Josefine Janson.

Hun vil nå markedsføre konsernavtalen i hele hotellkjeden og forankre den hos alle avdelingsledere, slik at de blir klar over mulighetene i Ringer i vannet.

Bilde:

HR-direktør Josefine Janson (tv) og HR-leder Linn Groth Dyrkorn satser på konsernavtale med Ringer i vannet for hotellkjeden Radisson. (Foto: Baard Fiksdal)

About hkp