ÅRETS UNGE HOTELIÈR OG ÅRETS UNGE LEDER I REISEBRANSJEN ER KÅRET

Lovisa Hegborn  er kåret til ”Årets Unge Leder i Reisebransjen” og Kjetil Engum er kåret til ”Årets Unge Hoteliér”.

Årets Unge ledere-kåringen var en del av HSMAIs nysatsning, HSMAI-dagen, som ble arrangert på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo 9. oktober. Arrangementet samlet totalt rundt 200 bransjefolk.

Lovisa Hegborn er adm. direktør på Scandic Vulkan i Oslo, mens Kjetil Engum er adm.direktør for både Rica Victoria Hotel i Lillehammer og Rica Hotel Hamar.

Premiene til vinnerne er noen av de mest ettertraktede prisene unge bransjefolk, uansett bransje, kan vinne i Norge. Premien til ”Årets Unge Hoteliér” er et studieopphold ved The Cornell School of Hotel Administration, New York. Vinneren av ”Årets Unge Leder i Reisebransjen” får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.

«Årets Unge Hotelièr» og «Årets Unge Leder i Reisebransjen» arrangeres av HSMAI, i samarbeid med HRR og andre samarbeidspartnere fra reiselivsbransjen og ellers.

Årets Unge Hoteliér: Kjetil Engum

Adm.dir. Rica Victoria Hotel, Lillehammer og Rica Hotel Hamar

Kjetil har gått gradene i hotellbransjen. Han gjorde en så god jobb som direktør ved Rica Victoria at han også fikk utvidet ansvarsområdet og ble adm.dir. for Rica Hotel Hamar. Han har idag en utfordrende jobb, som leder for to hoteller med tilsammen nærmere 300 rom på krevende destinasjoner. I det siste året har en av de viktigste oppgavene vært å lede en omstrukturering og oppgradering av hotellet i Hamar, noe som er gjennomført med meget tilfredsstillende resultat. Han beskrives som en solid, målrettet og lojal bransjemann som utstråler entusiasme og pågangsmot.

Juryen sier:

” Vinneren fant tidlig ut at hotellbransjen var riktig karrierevei. Stillinger innen forskjellige deler av bransjen opp igjennom årene, har gitt solid erfaring og har ført frem til lederstillingen vinneren har idag. Krevende stillinger i de siste årene, har krevd pågangsmot og entusiasme, noe vinneren er rikt utstyrt med. Samtidig blir det sørget for at medarbeiderne trives på jobben, hvis de ikke gjør det vil gjestene heller ikke trives.

Vinneren har stor arbeidskapasitet og beskrives som tillitvekkende, ærlig, lojal og en flott representant for norsk hotellbransje.”

Til ”Årets Unge Hoteliér” er kåret:  Kjetil Engum

 

Årets Unge Leder i Reisebransjen: Lovisa Hegborn

Adm.dir. Scandic Vulkan, Oslo

Lovisa har allerede solid teoretisk og praktisk bakgrunn fra internasjonal hotellbransje og har gjort en rask karriere i Scandic. Hun overtok som GM for det nye hotellet på Vulkan i januar iår og arbeider aktivt med å posisjonere Scandic i et nytt og urbant område av Oslo, med gode resultater. Hun er en synlig leder, som er mye ute i alle avdelinger på hotellet. Hun er også engasjert i inkluderende arbeidsliv og har åpnet hotellet for forskjellige samarbeidsprosjekter. Lovisa beskrives som profesjonell til fingerspissene, seriøs og ambisiøs.

Juryen sier:

” På grunn av dyktighet og faglig tyngde er vinneren kommet raskt i lederposisjon. En leder som kjenner hele organisasjonen og hele tiden er med for å ta pulsen på det som skjer. Må hele tiden tenke nytt for å posisjonere bedriften på en fordelaktig måte. En reflektert person med god erfaringsbakgrunn, som ser viktigheten av teamwork for å oppnå suksess og holde på gode medarbeidere.

Vinneren beskrives som en sterk og profesjonell leder, som samtidig har selvsikkerhet og erfaring nok til å være ydmyk.

Juryen har spesielt merket seg engasjementet relatert til inkluderende arbeidsliv.

Et unikt talent som kan komme langt i bransjen.”

Til ”Årets Unge Leder i Reisebransjen” er kåret:  Lovisa Hegborn

Denne gang var det 8 meget dyktige, unge bransjefolk i finalen og juryen hadde ingen lett oppgave med å plukke ut de to vinnerne. De andre finalistene var:

Ole Fiske Eidslott, Hotelldirektør Thon Hotel Harstad

Andreas Faaness, Direktør Clarion Collection Hotel Bakeriet, Trondheim

Erik Riis Jacobsen, Hotelldirektør Thon Hotel Arendal

Atle Minothi, Driftsjef Akerrestauranter & Småting AS

Mari Myrset, Salgs- og markedsdirektør Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Christian Fredrik Sandberg, Hotelldirektør Saga Hotel Oslo

 

 

 

About hkp