BENTE BRATLAND HOLM BLIR NY REISELIVSDIREKTØR

nett-bente-bratland-holm-0f89318a-9810-47af-b7d2-8c12640fa29aInnovasjon Norge har ansatt Bente Bratland Holm (bildet) i stillingen som Norges nye reiselivsdirektør. Hun etterfølger Per-Arne Tuftin. Bratland Holm kommer fra stillingen som administrerende direktør i VisitOSLO, en stilling hun har hatt i tre år. Etter en årrekke i reiselivsnæringen, kjenner hun bransjen bedre enn de fleste, samtidig har hun god kjennskap til Innovasjon Norge og kompetansen som venter på henne der.

– Norsk reiseliv er i en fantastisk utvikling og nå har vi en unik mulighet til å ta en betydelig internasjonal posisjon. Sammen skal vi gjøre reiselivet til en enda større og viktigere næring for Norge. Å være med på å bidra til dette, var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg ser frem til å komme igang med arbeidet hos Innovasjon Norge og ønsker å sette fart og retning i samarbeid med norsk reiselivsnæring fra dag én,  sier Bente Bratland Holm.

– Få kjenner reiselivet i Norge bedre enn Bente. Hennes energi, mot og endringsvilje er akkurat det vi trenger for å forsterke den positive trenden vi nå opplever for reiselivet i Norge, sier Cathrine Pia Lund, direktør for Merkevaren Norge i Innovasjon Norge.

I VisitOSLO har Bratland Holm blant annet ledet et omfattende omstillings- og strategiarbeid og videreutviklet satsingen på digital reiselivsmarkedsføring, i samarbeid med flere næringer. Dette er verdifull erfaring som hun nå tar med seg til Innovasjon Norge.

– Bente Bratland Holms mangeårige innsats og gode renommé fra reiselivet, har resultert i at mange har ønsket seg nettopp hennes kandidatur som ny reiselivsdirektør til Innovasjon Norge. Hun vil få med seg et sterkt faglig reiselivsteam i Innovasjon Norge, som ser frem til å ønske ny leder velkommen, sier adm. dir. i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth.

Bratland Holm går inn i stillingen senest 1.februar 2017.

About hkp