BØLGEN & MOI – 2 ÅR UTEN NYETABLERINGER

1 BølgenMoiTjuvholmenprofilkjokken 047– Det kommer stadig tilbud fra forskjellige steder i landet om nye lokaler, eller om å overta restauranter. Det er mange ivrige næringsmeglere rundt omkring. Nå har vi ønske om å ha to hele driftsår uten nyetableringer, men heller fokusere på kvaliteten internt. Jeg er svært godt fornøyd med beliggenheten til de restaurantene vi har idag, men på sikt tror jeg nok et Bølgen & Moi konsept kunne slått an i Tromsø, og kanskje i Drammen, men vi har ikke noen konkrete planer, sier adm.dir. Harald Berger i Bølgen & Moi.

– 2012 var et godt år for oss, vi foretok mye oppgraderinger på kjøkkensiden av restaurantene og har tatt et større grep om sesongmenyene våre for å løfte nivået der, hva gjelder smakskombinasjoner, teksturer og farver. Vi har tatt mange steg i riktig retning når det gjelder kvaliteten. Omsetningsmessig var det en meget bra avslutning på året, med 20% omsetningsøkning både i november og desember. Vi hadde nesten 700.000 gjester i våre restauranter ifjor. Totalresultatet for 2012 blir nok på nivå med 2011. Restauranten på Tjuvholmen (bildet) har størst omsetning, mens Kristiansand og Stavanger har hatt best resultat. Iår venter vi oss også mye av den nye restauranten i Bergen, vår største satsning noengang med 650 sitteplasser inne. Åpningen av restauranten i Ny-Hellesund, på en øy utenfor Kristiansand sist sommer, er et helt unik produkt som vi er utrolig stolte av, det var kjærlighet ved første blikk for mange av våre gjester, er vi blitt fortalt.

Ifjor hadde vi mye store cateringer for store konsern, både i samarbeid med og uten eventbyrå. Her er vi meget gode på gjennomføring av kjøreplan og kvalitet i produktet. Vi samler våre beste ansatte til å gjennomføre dette på ulike destinasjoner, det gir god teambuilding internt og vi liker utfordringen med dette arbeidet.

Det er bra betalingsvillighet hos gjestene for tiden, vi har økt litt på gjennomsnittlig kuvertomsetning i 2012, sier Harald Berger i Bølgen & Moi.

Les hele artikkelen i HRR nr.1

About hkp