ESPEN RAVNÅ – ÅRETS GM I NORDIC CHOICE

I helgen gikk Nordic Choice Hotels’ årlige Vinterkonferanse av stabelen i Stockholm, hvor over 3000 av hotellkonsernets medarbeidere i Norden samles til inspirasjon og utmerkelser. I konkurranse med mange gode kandidater stakk hotelldirektøren på Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Espen Ravnå, av med den kanskje mest prestisjefylte prisen General Manager of the Year.

I januar hvert år samles medarbeidere fra Nordic Choice Hotels’ 207 hoteller i Stockholm, en tradisjon med formål om å skape en vinnende bedriftskultur. I år var temaet for helgen “Makers of Movement”, og Comfort Hotel markerte seg med nominerte i flere kategorier. En av de gjeveste prisene som deles ut er General Manager of the Year, hvor årets hotelldirektør skal kåres. Espen Ravnå var nominert til prisen for andre gang, og det er ingen tvil i nominasjonsteksten om at det er vel fortjent at han nå stakk av med seieren;

“Espen er lederen som tok Comfort Hotel Trondheim fra hodepine til best in class. Bokstavelig talt. Hotellet ble Comfort Hotel of the Year 2018, fire måneder etter at Espen overlot ansvaret tilbake til Trondheim og tok fatt på nye utfordringer: Comfort Hotel Xpress Youngstorget i Oslo. Og resultatene har virkelig overgått alle forventninger. Etter 1,5 år i Oslo har Espen virkelig tatt steget enda et hakk opp. Dette er en General Manager som jobber strategisk og riktig for både sitt eget hotell, for brandet og for Nordic Choice Hotel”, heter det bl.a. i juryens begrunnelse.

– Espen er en meget målbevisst og dyktig leder som har skapt sterke resultater sammen med kollegaene sine. Lavthengende frukter kan alle plukke. Men å samtidig legge langsiktige strategier og sikre fremtidig vekst og fremgang, både for hotell og ansatte, krever et helt annet lederskap. Espen beviser år etter år at han evner å gjøre begge deler, og at med nysgjerrighet, tålmodighet, mot, resultatfokus og kjærlighet til- og fra menneskene rundt seg, er alt mulig. Han er en fantastisk ambassadør for vår kultur i Nordic Choice Hotels, og en verdig vinner av prisen Årets Hotelldirektør, sier Anna Spjuth, Senior Vice President for Comfort Hotel.

– For meg har alltid hovedfokuset vært på de ansatte og det å klare å skape et samhold og en vinnerkultur på arbeidsplassen. Jeg har vært heldig å jobbe med svært mange dyktige kolleger, som har stått på hver eneste dag i driften. Vi har hatt et stort fokus på salg og ikke minst fornøyde gjester – som igjen har bidratt til gode bunnlinjer på hotellene jeg har jobbet på. Prisen deles med mitt utrolige team på Comfort Hotel Xpress Youngstorget, som jeg er svært heldig og takknemlig for å jobbe sammen med, sier Espen Ravnå.

Espen Ravnå er tidligere kåret til Årets Unge Hotelier 2017 av HSMAI.

Foto: NHO Reiseliv

About hkp