FURSETGRUPPEN OG HAKKASAN GROUP ÅPNER TOPPRESTAURANT PÅ AKER BRYGGE

NETT Hakkasan Oslo 1467714162798Hakkasan Group skal åpne restaurant i Oslo i april 2017, i samarbeid med Fursetgruppen og Norwegian Property. Hakkasan har flere restaurantkonsepter i sin portefølje, restauranten i Oslo blir en Ling Ling restaurant og får plass på Aker Brygge. Her blir det både utendørsservering og en flott takterrasse.

Ling Ling skal tilby små kantonesiske retter, en innovativ cocktailliste og utvalgt elektronisk bakgrunnsmusikk, som vil gjøre det hele til en unik opplevelse for gjestene. Aker Brygge besøkes årlig av 12 millioner mennesker, neste år forventes dette tallet å stige til 17 millioner.

Ling Ling er Hakkasans nyeste restaurantkonsept, foreløpig har de en restaurant på Mykonos, og snart åpner en i Marrakech.

Hakkasan Group har hovedkvarter i både London og Las Vegas, med tilsammen over 50 serveringssteder i USA, Europa, Midtøsten og Asia. Deres portefølje omfatter restaurantene Hakkasan, Yauatcha, Sake no Hana, Herringbone, The Nice Guy og nattklubb-/dagklubb-varemerket Omnia. Hakkasan Group har idag over 5000 ansatte. De er nå inne i en sterk ekspansjonsperiode og har planer om en rekke nye restauranter over hele verden. Hakkasan Group eies av Tasameem Real Estate LLC, et Abu Dhabi-basert investeringsselskap.

– Norge har noen av verdens beste kokker og har mange Michelinstjerne-restauranter, men kan ikke tilby globale luksusrestaurant-varemerker. Dette gir Hakkasan Group med Ling Ling en unik mulighet, sier Nick McCabe, president i Hakkasan Group.

– Med etableringen i Oslo vil vi bygge på suksessen til Ling Ling i Mykonos og våre flaggskiprestauranter i London. Nordmenn er reisevante og har god smak, så det er økende etterspørsel etter nye og spennende luksusrestaurantopplevelser i Oslo. Det har alltid vært viktig for oss å velge likesinnede partnere. Fursetgruppen har samme fokus og lidenskap for det beste innen kulinariske opplevelser og fremragende service, mens Norwegian Property har gjort det mulig for oss å bringe unike matopplevelser til en ikonisk beliggenhet i Oslo, sier Nick McCabe.

– Vårt mål er å skape unike restauranter med sjel og karakter. Vi jobber for å skape den totale gjesteopplevelsen og vår forretningside er bygget rundt å utvikle spesielle steder med særpreg og utrolige matopplevelser. Vi tenker likt og har de samme verdiene, derfor er vi svært stolte over at Hakkasan Group har valgt oss som partner når de åpner sin nye restaurant i Oslo, sier Bjørn Tore Furset, eier av Fursetgruppen.

 

About hkp