GRAND PENTHOUSE TERRACE SUITE MED JENSENS TOPPMODELL

På toppen av Grand Hotel i Oslo ligger hotellets mest prestisjefulle suite, Grand Penthouse Terrace Suite. Den er nylig bygget om og renovert etter alle kunstens regler, tidligere het den Christian Radich. Nå er det maritime elementet ute og den er omgjort til en moderne og komfortabel suite i internasjonal stil. Som tidligere, er det unik panoramautsikt over Oslo fra den private takterrassen. Suiten, som er på 136 kvm, inkluderer bla. treningsrom, privat heis, spisestue med plass til 20 gjester, privat kjøkken, Sprekenhus velværeprodukter og ikke minst en Jensen seng med Exact Comfort Adjustment.

Mulighetene for en god natts søvn, er noe de fleste hotellgjester prioriterer høyt ved valg av hotell. Det er mange faktorer som kan sørge for det, men sengen er kanskje den viktigste. Jensen er en av Skandinavias ledende senge-/madrassprodusenter, fabrikken ligger i Svelvik, ved Oslofjorden. De er store i den mest kresne delen av privatmarkedet, men har også utviklet en egen serie spesielt for hotellbransjen, som er et viktig marked for Jensen. De har også levert senger til de fleste rommene på Grand Hotel og til et stort antall andre hoteller i Norge og utlandet, f.eks. Radisson Blu og Park Inn by Radisson, Thon Hotels, flere Best Western-hoteller, First Hotels, Clarion og Quality Hotel, mange Scandic-hoteller, pluss en rekke individuelle hoteller, som Hotel Continental, Hotel Ullensvang, Sundvolden Hotel, Vestlia og Soria Moria.

Bilde:

I Grand Penthouse Terrace Suite står en eksklusiv Jensen seng med funksjonen Exact Comfort Adjustment. Denne spesielle versjonen koster over NOK 100.000.

About hkp