HAKKASAN OG FURSETGRUPPEN HAR ÅPNET LING LING I OSLO

Onda 0016

Etter måneder med planlegging og forberedelser har Ling Ling på Aker Brygge, søsterrestauranten til Hakkasan, åpnet dørene. Ling Ling Oslo åpnes i samarbeid med Fursetgruppen på nyrenoverte Aker Brygge Marina. Dette er Ling Ling nummer tre i verden, etter Mykonos og Marrakech.

I selve restauranten finnes det også en flott bar og en ”hidden lounge”, om sommeren vil det være utendørsservering og en takterasse med fantastisk utsikt. Dette er første gang Hakkasan Group etablerer seg i Skandinavia.

Ling Ling henter inspirasjon fra Izakaya, et konsept med utspring i Østen, hvor det er like stort fokus på drikke som på maten. Det serveres mellomstore kantonesiske retter laget for å deles, og gjestene oppfordres til å oppdage og utforske maten på en annerledes måte. Ling Ling tar utgangspunkt i Hakkasans DNA og skaper en restaurantopplevelse som reflekterer de lokale omgivelsene, men med signaturelementer som gjestene kjenner fra Hakkasan.

Nick McCabe, President og COO i Hakkasan Group forklarer: – Ling Ling ble utviklet for å oppsøke steder Hakkasan ikke kunne dra. Ling Ling er stolt av å tilfredsstille de samme krav til kvalitet når det gjelder mat og service som Hakkasan, men er mer leken og spiller på lokale omgivelser når det kommer til mat, cocktails, design og musikk.

Gjøran Sæther, administrerende direktør i Fursetgruppen fortsetter. – Vi er svært glade for å samarbeide med Hakkasan Group og Norwegian Property i åpningen av Hakkasans nyeste konsept, Ling Ling. Det har vært en glede å jobbe med likesinnede som deler de samme verdiene som oss selv. Teamet har gjennomgått omfattende opplæring i både London og Oslo, og nøkkelpersonell fra Hakkasan vil også være en del av teamet vårt i Oslo. Det er veldig spennende å dele idéer, bli inspirert og samtidig få mulighet til å anvende norske råvarer på kjøkkenet.

Påvirkning fra det norske kjøkken

Menyen på Ling Ling Oslo henter sin inspirasjon fra Hakkasans signaturretter, men har påvirkning fra det norske kjøkkenet, lokale produsenter og ikke minst norske råvarer. Mange av de mest kjente rettene, som “Supreme dim sum tallerken”, med blant annet hummer, norsk rødspette, norsk kongekrabbe og den velkjente “Crispy duck”, finnes på menyen.

Ling Ling er kjent for sine innovative og velsmakende cocktails og vil tilby et spennende utvalg som er utviklet av det prisvinnende teamet i London. I tillegg til dette er det blitt laget hele åtte cocktails eksklusivt til Oslo.

Det bankende hjertet i Ling Ling-opplevelsen er musikken. Hver uke fra torsdag til lørdag kveld og søndag ettermiddag, vil lokale DJs bringe den pulserende lyden av Ling Ling til Oslo.

Norske Radius Design har, i samarbeid med Hakkasans arkitekter, designet lokalet og det er lagt opp til at gjestene skal få oppleve og utforske en spennende verden med visjoner, lyder og smaker.

 

 

 

About hkp