HOTELLDIREKTØR ERIK TARALDSEN OG THON HOTEL LOFOTEN TILDELT NORDNORSK MARKEDSFØRINGSPRIS 2017

Jubelen sto høyt i taket hos Thon Hotels da Erik Taraldsen og Thon Hotel Lofoten ble utnevnt som vinner av den gjeve prisen. Hotelldirektør Erik Taraldsen sier han er storfornøyd med å vinne prisen, som ble delt ut av næringsminister Monica Mæland i Oslo, under konferansen Nord i Sør. – Vi er utrolig stolte over å motta denne prisen. Vi jobber hele tiden med å sette nordnorsk mat og kulturopplevelser på verdenskartet, og vi er opptatt av å vise frem det beste Nord-Norge har å by på til gjestene våre. Det er godt å se at arbeidet vi gjør blir verdsatt og lagt merke til. Det betyr mye for alle oss som jobber på hotellet, sier Taraldsen.

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, sier at prisen betyr mye for både hotellkjeden og Olav Thon, som har satset mye i Nord-Norge de siste årene.

–  Vi har 10 hoteller i Nord-Norge og dette er et viktig område for oss. Thon Hotel Lofoten har gjort en fantastisk innsats siden hotellet åpnet i 2009. Vi har satset på å gi gjestene våre unike opplevelser, både på hotellet, men også utenfor hotellet i Svolvær og i Lofoten-området, sier Thorvaldsen.

Et fyrtårn i nordnorsk reiseliv

Den årlige prisen går til en person eller bedrift som har betydd mye for markedsføringen av Nord-Norge og som har vært en positiv ambassadør for landsdelen. Juryen forteller i sin begrunnelse at Thon Hotel Lofoten har «på få år klart å skape et fyrtårn i nordnorsk reiseliv» og at «vinneren vet at suksess skapes gjennom god planlegging, masse engasjement og det å kunne tilby spennende opplevelser». Monica Mæland nevnte også maten, kreativiteten og de høye kravene til kvalitet på hotellet.

– Sammen med lokalsamfunnet og andre reiselivsbedrifter har vinneren lagt tilrette for opplevelser, mat og transport på nye og spennende måter og med høye krav til kvalitet. Vinneren har vist kreativitet, profesjonalitet og evne til å bygge bedriftskultur. Det har gitt et naturlig resultat – fornøyde gjester, sa næringsministeren.

Prisbelønnet hotell

Tidligere har Thon Hotel Lofoten fått førsteplassen i Norges beste frokost-konkurransen til Twinings i 2016 og ble også kåret til Årets Matgledebedrift av TINE samme år. Thon Hotel Lofoten kom også nylig på 2. plass i Berg-Hansen-kåringen over reisebyråkunders favoritthotell.

Thon Hotel Lofoten ligger i Svolvær og har 190 rom, restaurant, bar og konferansefasiliteter. Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, har i samarbeid med interiørarkitekt Trond Ramsøskar stått bak den nylige oppussingen av Thon Hotel Lofoten og restauranten Paleo Arctic.

Bilde: Næringsminister Monica Mæland (t.v.) delte ut Nordnorsk Markedsføringspris 2017 til Erik Taraldsen (nummer to fra venstre) og Thon Hotel Lofoten.  Foto: Reiseliv i Nord/Erik Joachimsen

 

 

 

About hkp