HØYTFLYVENDE JUBILEUM MED FIGGJO

NETT Dinner in the sky unspecifiedMiddagskonseptet Dinner in the Sky i Brussel, valgte Figgjo for å feire sitt 10-årsjubileum. Med 10 Michelinkokker, som serverte lekre retter i 10 høytsvevende kraner, ved det kjente Atomium-landemerket i EU-hovedstaden.

For Figgjo, som har 75-årsjubileum i år, var det en ungdommelig og frisk markering å få være på plass med spesialdekorerte tallerkener i serien Figgjo Base.

Det ble en gastronomisk opplevelse for tilsammen 220 personer fordelt på 10 bord, hengende i fra 10 kraner. – Det var en unik og spesiell opplevelse å sitte ved et bord som henger 50 meter oppe i luften, dekket av en duk med himmel og skyer og spise med gullbestikk på våre egne gulldekorerte tallerkener, sier påtroppende administrerende direktør Anne Kristine Rugland.

Eksportsjef Helene Seglem og Rugland, fikk selv sitte til bords på jubileet til Dinner in the Sky, de høytsvevende middagene, som i løpet av 10 år har spredt seg til 55 store byer verden over. – Det var ekstra moro at de tok feiringen til nye høyder med 10 bord oppe i luften, der 10 kokker som alle er belønnet med Michelinstjerner laget maten. Jubileet ble markert i fem dager.

Den første uken i juni var det tre daglige serveringer, med et lunsjsett og to middagsserveringer per dag/kveld. – Figgjo leverte, sammen med Debecker, som er Figgjos forhandler i Belgia, også i fjor sine tallerkener til Dinner in the Sky, og at vi igjen ble valgt som leverandør, bekrefter at Figgjo står sterkt som merkevare og leverer skreddersydde dekorløsninger som passer til konseptet. Vi er stolte av å få være en del av denne høythengende kulinariske opplevelsen, sier Helene Seglem.

About hkp