KAFFE MED NØKKELKORT

Tre av Norlandia Hotel Groups hoteller blir de første i verden til å tilby gjestene Nespresso-kaffe som kan betales med gjestenes nøkkelkort.

På våre hoteller vil kaffe fremdeles være inkludert i prisen til frokost og til kurs- og konferansearrangementer, samtidig ser vi en tendens til at flere og flere av våre gjester blir mer kvalitetsbevisste og ønsker det lille ekstra når det kommer til kaffe. Det ønsker vi å gjøre noe med, sier adm. dir. Terje Ropstad i Norlandia Hotel Group.

Det norske firmaet CroBoCom har utviklet et effektivt betalingssystem, som gjør det mulig for gjesten å betale med nøkkelkortet til hotellrommet. Når kundene ønsker en kaffe, drar de nøkkelkortet sitt gjennom en kortleser som er plassert på kaffemaskinen. Produktet som velges vil automatisk posteres på kundens rom, direkte i hotellets bookingsystem. Regningen gjøres deretter opp på vanlig måte ved utsjekk.

– Med kapselmaskinene fra Nespresso Business Solutions er det blitt svært enkelt å lage god kvalitetskaffe nærmest hvor som helst. En Nespresso kaffemaskin med en kapsel dispenser, og et tastetrykk er nok. Det er derfor ingen grunn til at vi skal finne oss i dårlig kaffe, hverken på jobb eller hjemme – eller på hotell, sier Norden-sjef Kristen A. Hovland i Nespresso.

Vi er svært stolte over at vi sammen med det norske firmaet CroboCom har klart å utvikle denne løsningen for hotell-, konferanse- og kontormarkedet. Det er ikke mindre enn en aldri så liten verdensnyhet vi nå lanserer, sier Hovland.

Også utviklerne i CroBoCom ser store muligheter for betalingsløsningen.

– Vi synes det er veldig spennende å lansere produktet vårt på disse hotellene. Vi håper med dette at flere av aktørene i bransjen vil få øynene opp for hvilke muligheter denne betalingsløsningen gir, sier daglig leder Geir Myhre Jacobsen i CroBoCom AS.

Hoteller med det nye betalingssystemet;

Best Western Oslo Airport Hotell

Best Western Karl Johan Hotell

Backlund Hotell

 Billedtekst:

Fra venstre: Tom Gunkel Frogner (Salgssjef BW Oslo Airport Hotell), Marianne Friis (Key Account Manager Horeca for Nespresso), Geir Myhre Jacobsen (Daglig leder i CroBoCom AS) og Steinar Kokaas (Hotelldirektør BW Oslo Airport Hotell).

 

About hkp