SCANDIC LERKENDAL – BYGGINGEN STARTET

Scandic fortsetter veksten i Norge og har nå signert en kontrakt med Arthur Buchardt og RBK (Rosenborg Ballklubb) om bygging av nytt hotell i Trondheim. Hotellet forventes å stå ferdig i 2014. Byggingen av det 75 meter høye hotellet er allerede startet.

Siden februar 2010 har kjeden åpnet en rekke nye hotellprosjekter i blant annet Haugesund, Gardermoen, Stavanger og Oslo. Sensommeren 2012 åpner Østlandets største kurs- og konferansehotell, Scandic Fornebu, ved Sjøflyhavna på Fornebu utenfor Oslo sentrum. Nå har også byggingen av et nytt søsterhotell i Trondheim startet. Hotellet får en unik beliggenhet på Lerkendal, i nærheten av byens teknologiske sentrum.

Det nye hotellet vil få 400 rom med over 1200 senger og vil bli en stor og viktig bidragsyter til byens hotellkapasitet. Scandics nye flaggskip vil ta posisjonen som regionens møtearena, med plass til 2800 deltakere samtidig. Hotellets største konferansesal blir på hele 1430 kvm.

– Scandic vokser og vi ser stadig etter gode lokasjoner for våre hotellprosjekter. Dette hotellet blir et utmerket supplement til vårt eksisterende hotell i byen, Scandic Solsiden. Et stort konferansehotell i Trondheim er noe vi har ønsket oss lenge, og det er med glede at vi nå har signert med huseier. Dette blir enda et lekkert og moderne hotell, selvsagt fylt med Scandics egne gode konsepter og bygges i tråd med vår miljøtankegang, sier adm. dir. for Scandic Norge, Svein Arild Mevold.

– Dette hotellet vil smelte flott inn i vår nye Scandic-portefølje, med store konferansehoteller som Scandic Stavanger Forus, Scandic Oslo Airport og Scandic Fornebu, som står ferdig september 2012, avslutter Mevold.

 

About hkp