MANGE NYE SERVERINGSKONSEPTER PÅ GARDERMOEN

Det foregår nå en stor og etterlengtet oppgradering av serveringstilbudet på Oslo Lufthavn. SSP Norway, som kaller seg ”The Food Travel Experts”, står for serveringstilbudet på lufthavnen og har nå avtaler med flere internasjonale serveringsbedrifter som allerede har etablert seg, eller skal  gjøre det.

Le Grand Comptoir

Det franske brasseriet Le Grand Comptoir er allerede på plass i utenlandsterminalen vis à vis Duty-Free-butikken og har så langt vært en stor suksess. Brasseriet er todelt, hvor en del er utformet som en fransk gatecafé, den andre delen er restaurant med bordservering.

Starbucks

Norges første Starbucks åpner i begynnelsen av februar i ankomsthallen på OSL. Starbucks
på OSL har sitteområde på ca 70 plasser innendørs og 30 utendørs om sommeren.

Yo! Sushi

6.februar åpner Yo! Sushi, et kjent britisk sushikonsept, i utenlandsterminalen. Dette er
første etablering i Norge. Et lite transportbånd frakter rettene rundt i lokalet, kundene plukker selv det de vil ha. Rettene er priset etter farve på skålene.

Foodmarket, inspired by Oslo

I april åpner Foodmarket. Dette er et lokalt, skreddersydd konsept. Beliggenheten blir i utenlandsterminalen (tidligere Kon-Tiki). Dette blir en såkalt Free Flow restaurant med forskjellige kategorier/avdelinger; grill, bakevarer, pizza, asiatisk (wok) og salatbar.

SSP har også konkrete planer om å åpne flere nye og spennende konsepter, men alle
detaljer er ikke klare ennå. I tillegg til disse nye konseptene, vil SSP Norway oppgradere sine eksisterende serveringssteder på Oslo Lufthavn.

Les hele artikkelen i februarutgaven av HRR

 

 

 

About hkp