NEW YORKS STUEPIKER FÅR ALARMER

The Pierre Hotel i New York skal utstyre sine  stuepiker med alarmer, som følge av et påstått forsøk på seksuelt overgrep mot en ansatt for noen dager siden.

The Pierre, som drives av The Taj Hotels Resorts and Palaces, skal utstyre ansatte med alarmer av samme type som enkelte eldre benytter for å påkalle medisinsk nødhjelp, ifølge The Wall Street Journal.

En av hotellets ledere er suspendert fordi han ikke politianmeldte overgrepet raskt nok. Selv om overgrepsofferet fortalte sin overordnede om hva som hadde skjedd, tok det 15 timer før politiet mottok anmeldelsen.

Den påståtte overgriperen er en 74-årig egyptisk forretningsmann, som er anmeldt for å ha antastet en stuepike som kom til hans værelse med noe han hadde bestilt fra roomservice.

Dette er det andre påståtte seksuelle overgrepet på et Manhattan-hotell på kort tid. Det første involverter som kjent IMF-sjefen Dominique Strauss-Kahn.

The New York State Assembly har allerede vurdert å innføre regler som pålegger hoteller å utstyre ansatte i housekeeping med panikknapper, slik The Pierre nå gjør.

 

 

 

 

About hkp