NORDENS STØRSTE HOTELL ÅPNET

Bella Sky Comwell, Nordens største hotell, ble åpnet 16.mai. Hotellet med 814 rom ligger ved Nordens største messesenter, Bella Center, i Ørestad på Amager. Det har lenge vært et sterkt ønske om å få et eget hotell i tilknytning til messen.

– Dette er en stor dag for konsernet og for meg personlig. Vi er utrolig stolte av å kunne ønske velkommen til Nordens største hotell, som foruten å være i en helt unik kategori med arkitektur og innretning, også skal være med til å trekke enda flere store, internationale kongresser hit, sa Bella Centers adm.dir. Arne Bang Mikkelsen ved åpningen.
Arkitektfirmaet 3XN Architects står bak den spesielle designen med to skjeve tårn som er forbundet via en bro i toppetasjen. Det ene tårnet er nå klart til å ta imot gjester, tårn nummer to åpner 1.august. Sky Bar i 23.etasje er allerede åpnet, her har man en fantastisk utsikt over København. I 17.etasje er det 20 værelser spesielt for kvinnelige gjester. Hotellet har også tilsammen 30 konferanserom av forskjellig størrelse og tre restauranter. Samlet investering er på DKK 1,6 milliarder.

About hkp