NORDIC CHOICE ÅPNER SITT 15. OSLO-HOTELL

Nordic Choice Hotels åpner nå sitt femtende hotell i Oslo. Clarion Hotel Oslo, midt i den nye og spennende bydelen Bjørvika, åpner for gjester 1.august. Clarion Hotel Oslo er nabo til Operaen og det nye Munchmuseet, som åpner dørene i 2020, like ved Barcode og i gangavstand til Oslo S.

Hotellet har 255 rom, lekre suiter og konferansekapasitet for hele 1200 personer, spredt utover 1500 kvadratmeter. Den største salen har plass til 400 personer i kinooppsett. Hotellet kan også tilby et moderne og velutstyrt treningsrom.

På gateplan ligger restaurant- og barkonseptet Kitchen & Table, der Marcus Samuelsson har laget retter som er den perfekte kombinasjonen av USA og lokale delikatesser. I sommerhalvåret er det uteservering mot Dronning Eufemias gate. Kitchen & Table Fishery får selskap av Clarion Hotels Living Room og Shutter Bar, fylt med forfriskende drikke.

Clarion Hotel Oslo blir også byens nye galleri, med en permanent kunstsamling, som kompletteres med utstillinger og arrangementer, i tett samarbeid med Oslos kulturinstitusjoner.

Robert Holan er direktør på Clarion Hotel Oslo.

 

About hkp